Популярната американска певица и годеникът й - Сам Асгари все

...
Популярната американска певица и годеникът й - Сам Асгари все
Коментари Харесай

Бритни Спиърс все още няма да се омъжва, ще изчака първо да роди

Популярната американска певица и годеникът й - Сам Асгари към момента не са законни мъж и жена. Става ясно, че двойката ще изчакат раждането на детето си и тогава публично 40-годишната Спиърс ще мине под венчилото.

Пред известна амекиранска медия, непосредствен до изпълнителката пошушна следната информация: " Бритни и Сам се закачат един различен, само че към момента не са женени публично. Първо ще изчака да роди, а през това време ще възнамерява и сватбата си. "

Сам и Бритни постоянно обсъждали концепцията за женитба - какъв вид желаят да е събитието. " Бритни си мечтае за женитба от над 10 години и си мислеше, че този миг в никакъв случай няма да настъпи. Бритни и Сам са щастливи и не могат да повярват, че фантазиите им се сбъдват. "

Припомняме Ви, че преди броени дни, певицата показа с почитателите си в Инстаграм, че е бременна. Голяма част от звездите побързаха да й честитят прелестната вест и да й пожелаят лека бременност. Една от тях бе приятелката й Парис Хилтън, рапърката Иги Азелиа и други.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР