Популярната 38-годишна руска певица Светлана Лобода има пълното право да

...
Популярната 38-годишна руска певица Светлана Лобода има пълното право да
Коментари Харесай

Певица и майка се съблякоха по бански, като сестри са! СНИМКИ 18+

Популярната 38-годишна съветска певица Светлана Лобода има цялостното право да се назовава звезда, тъй като нейният музикален гений и ярка осанка към този момент са завладели повече от шест милиона души.

За тях в Instagram певицата постоянно качва фотоси, показващи плътно тяло по бански и откровени концертни тоалети. Но последната снимка е провокирала специфичен екстаз, тъй като на нея изпълнителката се появява с майка си.

Светлана, дружно с майка си Наталия и децата си, отпочива в Дубай, където преди този момент е провела своя независим концерт, който е събрал доста звезди от шоубизнеса.



Жените театралничат на тревата, наслаждавайки се на приятното време по бански костюми. Светлана е заложила на бански с леопардов принт, които пасват чудесно на загорялата й кожа и руса коса, до момента в който Наталия е избрала класическото черно.



На фотографията певицата прикрила със себе си 63-годишната си майка, само че даже това не можа да отвлече феновете от обстоятелството, че звездата несъмнено дължи хубостта си на Наталия.

Жената въобще не наподобява съгласно възрастта си, което бе маркирано от всички почитатели на Светлана Лобода, споделяйки това в мненията: "Сякаш са две приятелки ", А коя в действителност е майката от тези две девойки? ", "Истински богини ".



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР