Поправете ни, ако искате, но не се сещаме за по-приятен

...
Поправете ни, ако искате, но не се сещаме за по-приятен
Коментари Харесай

Сексът е полезен чак след 30-тата минута

Поправете ни, в случай че желаете, само че не се сещаме за по-приятен метод човек да се грижи за здравето си от правенето на обич!

Оказва се обаче, че бързите осъществявания не носят здравословна изгода.

Експертите са безапелационни, че сексът става потребен едвам след 31-вата минута. Така че, в случай че желаете здраво здраве, ще би трябвало да накарате половинката ви да се потруди малко повече в леглото.

Британски учени са провели поредност от биохимични проучвания, в резултат на които са открили, че на 31-вата минута от половия акт човешкият организъм стартира да създава потребните химически съединения и антиоксиданти , които пазят клетките от свободните радикали.

Специалистите разкриват още, че двойките, които се отдават напродължителен секс най-малко 3-4 пъти в седмицата ще укрепят имунната си системаи ще усилят защитните свойства на организма.

Но не стопираме с положителните вести дотук! Учените са безапелационни, че сексът, който продължава над един час може да ви защищити от съществени здравословни проблеми като сърдечни болести и рак , както и от други заболявания, които се развиват в резултат на разрушена клетъчна отбрана.

Диабетиците да вземем за пример, е потребно да удължат удоволствието до 45 минути. В този интервал от време в кръвта се създава фермент, непосредствен по своето деяние до инсулина, който обезврежда непотребната захар. Хората, които страдат от ставни болести пък би трябвало да се отдадат на секс с колегата за към час и половина.

Хормоните също се въздействат от хубавите страсти в съкровен проект. Лошото въодушевление и депресията са безапелационен симптом, че може би заниманията сред чаршафите не са ви задоволителни. Така че, в случай че в последно време сте все недоволна и мрънкате за всичко, казусът може да се корени във обстоятелството, че се чувствате незадоволена в полов проект.

Защо гледането на порно е потребно за двойките?
Топ препоръки за по-силен оргазъм
Вагиналният оргазъм не е невъзможна задача
19 забавни обстоятелството за женския оргазъм


Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР