Попфолк певица от близкото минало се принуди да продаде цялата

...
Попфолк певица от близкото минало се принуди да продаде цялата
Коментари Харесай

Чакаше я бляскаво бъдеще, а сега разпродава посуда! Попфолкът й съчувства

Попфолк певица от близкото минало се принуди да продаде цялата си посуда – чинии, вилици и лъжици, откакто разгласи банкрут на сладкарницата си в Бургас. 

Вероника разгласи за продажба цялото обзавеждане на заведението си, което включва меката мебел, аксесоари и посудата, както и печки, хладилници, климатици, тв приемници и системата за сигурност. 

Изкушения

В обявата си Вероника изяснява, че цялото обзавеждане е дизайнерско, а оборудването се предлага на доста ниска цена от единствено 59 000 лева, като съществува алтернатива за договаряне.

Постът й във Facebook трогна доста нейни клиенти и сътрудници, които изрекоха състрадание и означиха, че мястото, което до преди две години тя разработваше, е било едно от най-хубавите за отдих и сладки изкушения в морския град.

“Ще ни липсва това място, имам доста вкусни мемоари оттова “, написа нейна другарка в мрежата. А друга я попита “Защо? Цялото си сърце вложи в този план? “

Цени

Според осведомени финансови проблеми са притиснали Вероника и тя е била принудена да затвори така наречен гофретник в Бургас. Той се намирал в самия център на града, само че не му провървяло, а една от аргументите била прекомерно високите цени.

Вероника има и още едно заведение, което е с идея на ресторант. Нещата при него обаче най-малко към този момент са наред.

Откакто приключи с пеенето, певицата от Павликени се пробва да пробие в бизнеса, като първоначално се опитва с фешън марка за облекла.

Тя отвори бутик за тоалети лично произвеждане в Бургас. Магазинчето й в безистен в центъра на града обаче банкрутира единствено след няколко месеца, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР