Попфолк изпълнителят Орхан Мурад защити 14-годишната си дъщеря Сузи след

...
Попфолк изпълнителят Орхан Мурад защити 14-годишната си дъщеря Сузи след
Коментари Харесай

Орхан Мурад за скандалния клип на дъщеря си: Това е роля, забранил съм й дори татуировки

Попфолк изпълнителят Орхан Мурад отбрани 14-годишната си щерка Сузи след скандалното видео към нейна ария, който провокира много спорни мнения. 

„ Всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво значат? В живота е напълно различен човек ”, акцентира Орхан Мурад по bTV.

Той означи, че е осведомен със наличието на клипа, и знае, че в него има „ това, което се прави в съвсем всички клипове и песни както на западните реализатори, по този начин и на българските, тъй като ние сме неясно сходство и огледало на това, което се случва в същинския шоубизнес ”. „ Сузи работи извънредно без значение от мен. Тя не се преценява с моите музикални препоръки, за жалост. Моят съвет за в бъдеще е да разчита на моя музикален потенциал и да работим дружно ”, акцентира Орхан Мурад.

На собствен ред Сузи акцентира, че не чете мненията за себе си в интернет. „ Имам доста по-важни работи от това да чета мнения и да се въздействам от нечие мнение ”, означи тя. „ В клипа съм актьор, играя роля ”, акцентира 14-годишната изпълнителка. „ В учебното заведение, което съм учила до момента, ми се кефят, поздравиха ме персонално и много се радват, сподели Сузи, като татко й добави, че доста реализатори също са я поздравили за песента.

„ Така се прави – с цел да стане прочут човек в България, дори и по света, тръгваш с провокация. Като наложиш името си, в случай че решиш, може да започнеш да възпитаваш ”, безапелационен беше Орхан Мурад. Провокацията е единственият метод да станеш прочут, след което към този момент да правиш хубави неща ”, обясни той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР