Попечител на благотворителната организация за деца трансджендъри Mermaids изненадващо подаде

...
Попечител на благотворителната организация за деца трансджендъри Mermaids изненадващо подаде
Коментари Харесай

Виж ти! Професор - защитник на джендърите брани и педофилите

Попечител на благотворителната организация за деца трансджендъри Mermaids изненадващо подаде оставка, откакто стана ясно, че е приказвал на „ академична “ конференция в Балтимор, проведена от съдружие, което предизвиква услугите на педофили.

Д-р Джейкъб Бреслоу, който по това време е бил докторант в департамента за джендър проучвания в Лондонското учебно заведение по стопанска система, представял проучването си на събитие в Балтимор за американската B4U-ACT през 2011 година

Въпросната организация B4U-ACT разказва себе си като група с „ неповторими старания за съдействие сред “привлечени от малолетни хора ” и експерти по психологично здраве за поощряване на връзката и разбирателството сред двете групи “.

Презентацията на доктор Бреслоу, озаглавена Сексуално подравняване: критикуване на половата ориентировка, педофилът и DSM V (Ръководство за психическите разстройства — б.р.), подлага на критика публичното схващане за педофилите. Не е изненадващо, че

в презентацията терминът “педофили ” е сменен с политкоректното “привлечени от малолетни ”.

Части от документа, които към момента могат да се намерят онлайн, дава обещание „ съществени проверки на това по какъв начин педофилията се дефинира, диагностицира и схваща “ и споделя, че ще подходи към тематиката през „ куиър и феминистки лещи “. А „ куиър “ е навсякъде налаган на Запад термин, който включва нехетеросексуалните хора.

Вестник “Times ” заяви, че доктор Бреслоу, който работи в отдела за проучвания на пола на Лондонското учебно заведение по стопанска система, е станал настойник на Mermaids през юли 2022 година “Русалките ” пък е организация, която е ориентирана към подкрепяне на деца с друг пол, младежи и техните фамилии.

Благотворителната организация за транссексуални хора, е затънала в несъгласия през последните месеци и беше подложена на критика от авторката на “Хари Потър ” Джоан Роулинг,

поради което пък беше ообявена от деятелите на трансджендърното придвижване като смъртен зложелател номер 1.

Роулинг споделя, че благотворителната организация е постигнала невиждано въздействие в Обединеното кралство благодарение на „ избрани корпорации и звезди “, които са ги подкрепили макар „ алените знамена “.

“Русалките ” са получили към 500 000 паунда финансиране от Националната лотария и повече от 20 000 паунда държавни дотации през годините, в това число са били наемани от Министерството на образованието, с цел да вършат образование по „ полова еднаквост “ в учебните заведения.

През 2020 година стана ясно, че чиновниците на благотворителната организация са провели образование в 40 учебни заведения в Обединеното кралство, в което са обяснявали „ половия набор “.

Миналата седмица „ Русалките “ бяха изправени пред щателна инспекция от страна на регулаторите, откакто бяха упрекнати, че

дават устройства за пресоване на гърдите на млади девойки срещу волята на родителите им.

Въпросните устройства се употребяват от девойки, които желаят да са момчета. С тяхна помощ те крият гръдите си. Следващата крачка е бруталната хирургическа процедура, с която те осакатяват телата си и отстраняват гърдите си, тъй като нормално са подлъгвани от сходни организации, че са родени в “грешно тяло ”.

Друго следствие твърди, че без да имат съответното образование са давали на малолетни лица медицински препоръки за блокери на пубертета (хормони, с които се потиска естественото биологично развиване на децата, част от така наречен процедура за “смяна на пола ” — б.р.). Последните се употребяват в Съединени американски щати за химическа кастрация на половите насилници.

Става ясно още и че през 2020 година звездата от “Хари Потър ” Ема Уотсън също е дарила пари на “Русалките ”.

През 2019 година принц Хари се срещна с изпълнителния шеф на Mermaids Сузи Грийн, с цел да обсъдят тяхната „ значима “ работа, откакто Кралската фондация ги предложения да се причислят към напъните за справяне с проблемите на психологичното здраве. По това време Грийн дефинира поддръжката от херцога на Съсекс като „ извънредно потребна “.

Кралската фондация на херцога и херцогинята на Кеймбридж и херцога и херцогинята на Съсекс също назова Mermaids „ значима организация “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР