Попадението с глава на Брайън Руис през втората част донесе

...
Попадението с глава на Брайън Руис през втората част донесе
Коментари Харесай

Коста Рика и Катар спечелиха групите си на Голд къп

Попадението с глава на Брайън Руис през втората част донесе триумфа на Коста Рика над Ямайка с 1:0 и подсигурява първото място в група С на шампионата на КОНКАКАФ Голд къп в мача от шампионата, игран на „ Експлория Стейдиъм “ във Флорида.

Коста Рика, който оцеля след аления картон на стража им Леонел Морейра, се нуждаеше единствено от тъждество, с цел да завоюва групата си. Руис вкара в 53-та минута, откакто оползотвори пас в наказателното поле от съотборника си Ариел Ласитер. Морейра бе изпъден след почивката за игра с ръка отвън пеналтерията в дуела, който закъсня с повече от два часа поради неприятното време в региона на Орландо. Загубата на Морейра остави Коста Рика с 10 играчи на терена 20 минути преди края на постоянното време, само че отборът удържа успеха.

В различен мач в Хюстън, Катар надделя Хондурас с 2:0, с цел да завоюва група D и да доближи четвъртфиналите. Точни за триумфа бяха Хомам Ахмед и Абделазиз Хатем, а противник на катарците в спор за място на 1/2-финалите е Ел Салвадор. Хондурас се нуждаеше от точка, с цел да завоюва групата, само че в този момент ще се изправи против спечелилия в група А Мексико в идната фаза.

Суринам надигра Гваделупа с 2:1 за първия му триумф в историята на Голд Къп в мач без значение. Найджъл Хасълбанк вкара победния гол в 79-та минута.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР