Поп певицата Адел беще атакувана в социалните мрежи, след като

...
Поп певицата Адел беще атакувана в социалните мрежи, след като
Коментари Харесай

Адел отново показа стройната си фигура, реакцията на феновете този път е различна

Поп певицата Адел беще атакувана в обществените мрежи, откакто разгласява в Instagram своя фотография с бикини в цветовете на ямайското знаме и с прическа в африкански жанр с възли банту.

Снимката е направена за карнавала в Нотинг Хил, Лондон. Известният карнавал на карибската просвета се организира по традиция през последния уикенд на август, само че тази година за първи път е виртуален от 54 година насам поради пандемията от Covid-19.

32-годишната поп звезда е родена в Нотинг Хил, само че в този момент живее в Лос Анджелис. Снимката е направена в градината на нейното имение в Бевърли Хилс.

A post shared by (@adele) on Aug 30, 2020 at 3:17pm PDT

В обществените мрежи Адел беше упрекната в културна апроприация или присвояването на просвета. Някои хора, изключително в Съединени американски щати, се отнасят неоправдателно към това бели хора да употребяват детайли от други култури.

"Белите хора не би трябвало да носят възли банту по никакъв мотив. Точка ", написа консуматор в обществените мрежи, а различен напряко изрича мнение, че Адел би трябвало да бъде пратена в пандиза.

Колеги на певицата и английски политици я опазиха.

"Цялият този звук е плод на недоумение на духа на карнавала в Нотинг Хил с неговите обичаи. Адел е родена в Нотинг Хил и го усеща като никой различен. Благодаря ти, Адел! Не обръщай внимание на злобарите ", написа в Туитър Дейвид Лами, негър народен представител лейбърист.
 Звездите, които трябваше да отслабнат, с цел да съумеят в Холивуд  Звездите, които трябваше да отслабнат, с цел да съумеят в Холивуд  Звездите, които трябваше да отслабнат, с цел да съумеят в Холивуд  Звездите, които трябваше да отслабнат, с цел да съумеят в Холивуд
Наоми Кембъл поддържа Адел с емотикони.

"Пълни нелепости! Тя наподобява ужасно ", реагира известният английски ефирен водещ Пиърс Морган в шоуто си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР