Поп певецът Орлин Павлов избяга за няколко дни от столицата,

...
Поп певецът Орлин Павлов избяга за няколко дни от столицата,
Коментари Харесай

Орлин Павлов заведе бебето на спа

Поп артистът Орлин Павлов избяга за няколко дни от столицата, с цел да се отдаде на цялостен фамилен релакс, като за задачата избра Сапарева баня и най-хубавия хотел в града – 103 Hotel & Spa.

Изпълнителят  пусна фрагменти в Инстаграм, с цел да покаже на почитателите си по какъв начин си прекарват там с дъщеричката му Елизабет, която се роди в края на януари.

Баща и дъщеря се любуваха на компанията на един на различен върху шезлонгите към закрития басейн. Щастливият баща изпя ария на дребната си наследница, до момента в който си играеше с крачетата и ръчичките й.

Интересна детайлност е, че хотелът към днешна дата към този момент разполага и с атрактивен скайбар с две джакузита навън.

Това лято 103 Hotel & Spa се трансформира в чудесна опция за тези, на които морето им е омръзнало и които желаят пълноценно да се поглезят и да си починат. Минералният първокласен комплекс бързо съумя да се утвърди като обичана дестинация на звездите.

Орлин Павлов, инфлуенсърите Алекс и Дани Петканови, журналистката Калина Паскалева, актрисата Илияна Лазарова са единствено част от известните персони, които са били посетители на хотела и които го предлагат горещо и с двете си ръце.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР