Поп кралицата Мария Илиева е безспорно една от най-харесваните и

...
Поп кралицата Мария Илиева е безспорно една от най-харесваните и
Коментари Харесай

Мария Илиева с пролетна рокля, очарова със снимка и на малкия Александър

Поп кралицата Мария Илиева е несъмнено една от най-харесваните и хитови певици в България. Тя е един същински актьор, който обича и почита своята многочислена аудитория.

Професионалист, който умее да основава качествена музика. Животът на певицата обаче не е единствено работа. Тя съумява постоянно да откри време за най-ценното – дребният Александър.

Синът на певицата несъмнено е дете с шанс, а и гледано с доста любов и внимание. Изпълнителката на „ Играя стилно “ обича да споделя фрагменти с него. Скоро тя качи нова фотография с дребния ангел. Кадърът събра хиляди лайкове и десетки мнения.

Виж още:

Вижда се, че двамата се забавляват в красива градина, играейки си и прекарвайки отлично времето дружно.

Александър е облечен с усет. Момченцето е с тъмни дънки, светла ризка, която е съчетана със светли маратонки, а неговата звездна майка свети с пролетна одеждa. Красива дълга рокля с флорални претекстове, съчетана с огромни слънчеви очила, а косата е прибрана на висок кок.

Преди време певицата показа в изявление, че с бащата на Александър са имали проекти, които просто не са се случили. 

" Не чаках, че ще би трябвало да отгледам сина си сама. ", призна певицата Мария Илиева в откровен диалог с Мон Дьо преди година.

Виж още:

Скоро певицата изнесе забавен онлайн акустичен концерт, който бе задушевно признат от почитателите. Междувременно Мария показа, че вижда професионалното развиване на Александър, много по-различно от нейното. 

След като обожател се поинтересува дали тя ще насърчи дребния Александър, който през януари отпразнува втория си рожден ден, също да се занимава с музика, тя отговори: „ Май не “. 

Дали обаче това ще бъде по този начин в действителност... Мария занапред ще разбере, а ние се надяваме, че скоро тя ще ни зарадва и с нов музикален план!

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР