Поп фолк певицата Мария май не е толкова богата, колкото

...
Поп фолк певицата Мария май не е толкова богата, колкото
Коментари Харесай

Отварачката пързаля всички за лукс колите си, вижте как

Поп фолк певицата Мария май не е толкоз богата, колкото наподобява. Последователите на миньончето разконспирираха един трик, който може да изясни за какво Мария сменя първокласните коли като носни кърпички, а мотив беше хвалбата й с чисто ново Ferrari, подарък от Мирослав.

Според осведомени цената на сходна спортна кола е сред 450 и 500 хиляди лева Ултра мощният автомобил този път е в наследник цвят и има всички, нужни екстри двойката да се усеща удобно.

 Това не е първият автомобил, който Мария получава като подарък от новият брачен партньор. Миналата година тя яхна суперскъпо „ Bentley “. От началото на връзката си с предприемача сменя няколко тузарски коли. Запознати обаче настояват, че Мирослав е съсобственик на автокъща. Според мнения в мрежата Мария просто кара колите, които мъжът й афишира за продажба. Така като се изключи че навърта известно количество километри на колите, които след това си търсят нови притежатели, Мария им прави реклама и печели овациите на мрежата, писа „ България Днес “.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР