Поп фолк певицата Джена не се е показвала никъде, след

...
Поп фолк певицата Джена не се е показвала никъде, след
Коментари Харесай

Бременната Джена си показа корема

Поп фолк певицата Джена не се е показвала на никое място, откакто слезе от сцената при започване на годината в очакване на втора рожба. Хитовата изпълнителка реши да не разгласява нови фотоси с огромния стомах, само че специфичен мотив я накара да направи изключение и да се покаже с бременния стомах.

Появиха се фотоси от рождения ден на сина на Джена, където тя се пробва да прикрие корема си, само че въпреки всичко се вижда какъв брой, че напълно скоро ще стане майка за повторно.

" Честит рожден ден скъпо дете! Вече си на 5 годинки!!! Обичаме те и постоянно ще бъдем до теб! Бог да те пази и закриля! Днес вълненията ни са огромни. Искам да благодаря за неповторимата торта и за насладата, която доставиха на нашия наследник ", написа Джена в Instagram.

Джена и Атанас Стоев - младши са в очакване на втори правоприемник. Наши източници настояват, че този път бебето ще е момиченце, а гордите родители са избрали към този момент име. Щастливото събитие се чака в края на месец април, написа уеб сайтът show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР