Поп-фолк певицата Анелия разкри интересни неща около живота си в

...
Поп-фолк певицата Анелия разкри интересни неща около живота си в
Коментари Харесай

Анелия: Човек трябва постоянно да е благодарен. Много ми е важно сутрешното ми кафе да е споделено с любимия

Поп-фолк певицата Анелия разкри забавни неща към живота си в интервмю за предаването " На кафе " по " Нова телевизия ". В момента тя снима клип за новото си парче. " Композиторът на новата ми ария е композитор и на " Погледни ме в очите ". Прави ми усещане, че има една вълна на връщане на остарялото звучене. Затова взех решение да купя правата на тази ария. Първично се случи по този начин. Тя е по-тежка ария, има го народняшкото за декември месец ", показа тя.

" След толкоз години към този момент съм по-сериозна като човек, малко по-обрана, по-трудно позволявам хора до себе си.  Една жена би трябвало да е жена. Понякога се случва по този начин, че би трябвало сама да си нося торбите. Влизам за две неща, те стават 22. Понякога се случва да помоля някой да ми помогне и след това карам приятеля ми да слезе долу и да поеме торбите. Една жена не е хубаво да се товари с доста багаж ", разкри тя.

" Хубавото е, че аз върша това, което мога. Родила съм се с гений. Когато съм до най-близките си, си споделям, че от време на време не съзнавам с какво съм дарена. Човек би трябвало непрекъснато да е признателен. Мен целият ми живот е обвързван с музиката. Аз не съм станала певица от 5 или 10 години. Аз имам в трети клас плоча в " Балкантон ". Аз от дете се занимавам с това нещо. Нищо не може да ми отнеме кариерата, тъй като аз пребивавам заслужен и естествен живот ", показа Анелия.

" След присъединяване нямам ритуали - разгримирам се, лягам в колата и дремя у дома след това. Но заран имам ритуали. Имам една книга на благодарността и всяка заран си върша признателност пет минути. Напоследък все бързам за някъде, все съм динамична и си го пропущам този обред. И доста обичам заран, когато нямам работа, да пием с моя другар кафе. Много ми е значимо утринното ми кафе да е споделено с обичания човек ", приключи изявлението си тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР