Поп-фолк легендата Луна се стяга за нов период в живота

...
Поп-фолк легендата Луна се стяга за нов период в живота
Коментари Харесай

Луна загърби материалното! Певицата разпродава имоти, иска над 1 млн. лв. за пентхаус в София

Поп-фолк легендата Луна се стяга за нов интервал в живота си. Това показа самата тя, като доказателството е фактът, че разпродава " част от старите си парцели ". 

Виж още: Защо Фънки не харесва примата Лили Иванова? Отговорът ще ви изненада 

" Гледам да изляза от материалното и стартирам да продавам част от старите си парцели. Искам да направя цялостна смяна в целия ми обичай. Идеята ми е да се освободя от всичко остаряло и да влагам в нови здания ", споделя тя пред " България през днешния ден ". 

Виж още: Ще познаете ли Миро на абитуриентския му бал? Певецът показа неповторима снимка 

Затова Луна продава някои от жилищата си. Така да вземем за пример сега в Instagram профила ѝ може да се види " бутиков пентфаус без аналог ", намиращ се в столичен мол. За жилището тя желае 590 хиляди евро, защото имал непреходна стойност в България. Ето какво съставлява въпросният апартамент:

Виж още: Неда Спасова с забавен маратон, който продължава по цели 14 часа

В края на предходната година певицата показа, че си е купила ново жилище. " Нов дом, нови страсти, хубост и обич съпътстват живота ми. Бъдете като мен: обичайте, радвайте се и ценете всичко по пътя си. Създавайте, не рушете ", написа тогава тя. По-късно се появиха подозрения, че споделените фрагменти са от хотелски комплекс. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР