Поп-фолк изпълнителката Роксана напусна Hell’s Kitchen България. Колоритната певица не

...
Поп-фолк изпълнителката Роксана напусна Hell’s Kitchen България. Колоритната певица не
Коментари Харесай

Шеф Ангелов разочарован, изгони звезда от Hell’s Kitchen

Поп-фолк изпълнителката Роксана напусна Hell’s Kitchen България. Колоритната певица не съумя да се оправи в първата вечерна резервация на златните и се сбогува с участниците и началник Виктор Ангелов.

Забавно голф предизвикателство за преимущество даде старт на борбата сред тимовете на златните и черните. Звездните готвачи и черните куртки готвиха в караваните на Hell’s Kitchen за посетителите на голф клуба в село Равно поле. Васил, Станислав, Виолета и Кристиан не съумяха да се възползват от извоюваната преднина и изгубиха, с помощта на което Роксана, Къци, Мирослава, Виктория и Емануел получиха специфична премия – посещаване в ресторанта на Емануел.
-->
След това в Кухнята на Ада готвачите от двата тима бяха изправени пред ново съревнование, в което всеки участник трябваше да приготви авторски диетичен десерт. Златните изгубиха и Емануел получи оранжевата престилка, а основно решение за унищожаване на една от чиниите на звездите докара до скандал и отчаяние в Роксана, която по-късно закъсня за вечерната резервация.

Първата вечерна резервация за златните стартира с ново меню, квалифицирано особено от тях. Това провокира усложнения в кухнята на черните. В средата на вечерта опитните черни куртки набраха скорост и обърнаха играта в своя изгода, а съперниците им потънаха безславно и трябваше да предлагат двама от своя тим.

До Емануел пред началник Ангелов застанаха Виктория и Роксана, които бяха номинирани от звездите. Шеф Виктор Ангелов не съумя да скрие разочарованието си от поп-фолк певицата Роксана, а закъснението за началото на първата вечерна резервация на златните се оказа основно за нейното овакантяване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР