Понякога вечер лежа и се чудя дали все още мислиш

...
Понякога вечер лежа и се чудя дали все още мислиш
Коментари Харесай

Думите, които останаха неказани...

Понякога вечер лежа и се чудя дали към момента мислиш за мен. Чудя се дали към момента слушаш нашата обичана ария и дали мислиш за мен, когато мине около кафето, където излязохме на първата среща.

Веднъж ми сподели, че ти липсвам и не можех да спра да мисля за това. Все още ли ти липсвам? Все още ли мислиш за мен?

Знам, че от дълго време не сме говорили и че се съгласихме, че по този начин е най-добре, само че би трябвало да знаеш, че доста думи останаха неказани.

Искам да знаеш, че когато не ти отговоря на известието, то е единствено тъй като знам, че в случай че стартираме още веднъж приказваме, аз още веднъж ще се влюбя в теб.

Искам да знаеш, че постоянно мисля за теб, доста по-често, в сравнение с желая да си призная.

Когато ти кажа, че ми липсваш, в действителност мисля, че ми липсва лицето ти, липсва ми да виждам в очите ти, липсва ми дружно да пеем песни, липсват ми нашите телефонни диалози късно през нощта и ежедневните ни срещи.

Когато ти кажа, че те ненавиждам, в действителност мисля, че ненавиждам, че те няма, ненавиждам, че не мога да те погледна в очите, ненавиждам, че не мога да ти се обадя, ненавиждам това, че не си мой.

Аз мисля, всяка дума, която споделям, единствено че това не постоянно е цялостната истина.

Истината е, че избирам да ме прегърнеш, в сравнение с да те изгубя. Всичко, което желая е да бъда свита до теб, вместо да лежа сама в леглото визирайки се в фотографията ти. Толкова доста пъти денем желая да ти се обадя и да ти кажа какво ми се е случило.

Искам да ти кажа какъв брой ми е гадно, когато виждам приятелите ти из града, тъй като пъклен боли, когато не ми кажат " здрасти ", тъй като това значи, че са ме поставили в предишното, същото място, където и ти ще ме сложиш.

Не желая да бъда част от твоето минало, желая да бъда част от бъдещето ти.

Искам да чуя всичко, което мислиш и за дребните неща, които ти липсват. Искам да бъда тази, на която ще се обаждаш и в най-хубавите и най-лошите дни, само че знам, че ще бъда сменена. Не мога да понеса един ден, когато ти ще бъдеш сгънат до друго момиче, а аз сама в леглото.

Защото ми липсваш. Адски ми липсваш.

Един ден, може би ще ти кажа всичко това, само че дребни са възможностите за това, тъй като към момента си се придържаме към " Липсваш ми ", " Мразя те " и това, да не ти давам отговор на известията. Нашата връзка завърши, аз претърпях това, че те изгубих един път и не съм сигурна дали ще оцелея да те изгубя още веднъж. Затова и не си коства да ти кажа тези думи, които останаха неказани.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР