Понякога стресът надделява. Не можем да се справим с него

...
Понякога стресът надделява. Не можем да се справим с него
Коментари Харесай

Когато не издържаш повече, направи това

Понякога стресът надвива. Не можем да се оправим с него и той се натрупва. Избухваме, нетърпеливи сме и не можем да задържим вниманието си върху едно нещо. Когато това се случи, пробвай тези 7 метода за справяне със напрежението:

1. Упражнения против безпокойството Аз не съм спокоен човек. Спомням си по какъв начин майка ми ме изпращаше на разходка, когато бях изнервена. Караше ме да търча, с цел да се успокоя. Мислите ми се подреждаха и се променях изцяло. Не одобрявам упражненията, само че те в действителност имат изгода. Не имах вяра, че е по този начин, само че работят. Дори и разходката на кучето ми заран, ме отпуска. Така мога да свърша работата си на мира и периодите да не ме притискат по подобен метод. Други такива извършения са и загрявките.

2. Клиповете за грим в YouTube Никога не съм медитирала. Не мога да изчистя мозъка си по подобен метод. Друго мога да кажа за клиповете за грим. Обожавам да виждам 22-минутни видеа по какъв начин разясняват даден емайл или серпантина. Не мисля за дилемите си и периодите, които ме притискат. Интересува ме дали сенките, които момичето е избрало, ще съвпаднат идеално на останалия ѝ грим. Да, необичайно е, само че работи и отпуска мозъка, тъй като не се затормозявам със стресови обстановки. Когато попадна в такива, си почивам по този начин.

3. Изгледай епизод от обичания си сериал Не съм от хората, които плачат на всеки филм и сериал, само че има такива, които ме разчувстват. Всяка една страст минава през главата ми и се избавям от всичко. Когато нуждая се да поплача, пущам някой от тях и го върша. Поемам си надълбоко въздух и натискам бутона за начало. Понякога чувам и песни, което също ми разрешава да се освободя от събралите се страсти. Защо не пробваш и ти?

4. Пий вода, само че повече вода Аз съм от хората, които постоянно са хидратирани. Не мога без да пия вода, тъй като тя ми дава задоволително сила, с цел да се оправя с всекидневието си. Пия и други течности, само че водата е неразделна част от живота ми.

5. Разкърши се за 15 минути Да, вярно ме разбра. Пусни си таймер и започни. Това няма да промени живота ти, само че ще ти помогне да си оправиш с прането, което стои в ъгъла и те чака.

6. Хапни нещо „ същинско “ Ям доста нездравословни храни. Когато ми се насъбере прекомерно доста стрес, разтварям пакет с чипс. Знам, че не е потребно, само че на мен ми харесва и ме отпуска. Макар и спанакът и супата да могат да свършат по-добра работа, „ потребните “ храни също имат огромно деяние.

7. Нека всичко бъде допълнително Понякога няма какво да направиш. Това е истината. Случват се прекомерно доста неща да се струпат на главата ти и безпокойството да ни обземе. Дай си време. Няма да ти се случи нищо. Отпусни се и си легни. Надявай се, че идващият ден ще е по-добър. Понякога да се отдадем на страстите си е най-хубавото решение. Няма нищо, което да ни стимулира, когато лежиш на дивана, обмисляйки дали да не напуснеш работата си или да потънеш в мебелите си. Понякога това е подобаващ метод да се оправиш с целия стрес – да нямаш решение. Това не е неуспех. Така приемаш, че не всеки ден може да е съвършен. Не може да поддържаш концепцията, че живееш съвършен живот. Всеки има своите падения. И може би да приемеш – това е най-хубавото решение. Може би. Защо не пробваш?
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР