Понякога срещу мира в се изправят клюки и клевети, които

...
Понякога срещу мира в се изправят клюки и клевети, които
Коментари Харесай

Магическата „Свещ-програма“: Срещу уроки, зли езици, зли очи и магии

 свещ

Понякога против мира в се изправят злословия и клюки, които зад тила ви популяризират съседи, сътрудници, родственици или познати. В обстановка, когато би трябвало бързо да решите подобен проблем, съвършен асистент ще ви стане свещта-програма, която  ще затвори устата на всички тези, които приказват неприятно за вас.

Трябва ви свещ с диаметър 5-7 см, височина 10 см, задължително  от бял восък. Трябва да я закупите сами.  Нищо друго дружно с тази свещ не би трябвало да се купува. Ритуалът се прави по време на намаляващата Луна. На самата свещ напишете имената на всички клюкари и всички участници в отрицателните дейности (ако ги знаете). Запалете свещта пред вашата фотография или фотографията на индивида, за който клюкарстват.

Как да активирате тази свещ

Преди да запалите свещта, би трябвало да я активирате –  вземете я в ръка (имената на  враговете би трябвало да бъдат написани на свещта) и обиколете къщата (апартамента) по посока на часовниковата стрелка, с думите: „ Свещ-помощничка, освободи дома  ми от злословия и клюки. Както огънят изяжда  восъка, по този начин се унищожават злите думи, да нямат сили. Нека враговете ми  замлъкнат вечно. Да бъде. “ След това можете да започнете ритуала.

Магически обред със свещ

Изберете уместно място за ритуала:  към вас не би трябвало да има  деца и домашни любимци. Наоколо не би трябвало да има леснозапалими материали. Свещта би трябвало да бъде добре закрепена на свещник или надеждно да се сложи на масата.

Преди да запалите свещта, помислете за тези, които ви предизвикват несгоди. Останете в това положение няколко минути, докосвайки свещта с  ръка.

Запалете свещта и се пробвайте да не мислите за нея повече. Вашето присъединяване в ритуала завърши.

Свещта би трябвало да изгори изцяло. Уверете се, че тя не е била загасена във ваше неявяване. Тази свещ не може да се употребява наново. Ако се е наложило да я загасите, ритуалът би трябвало да се повтори още веднъж с нова свещ.

Когато свещта изгасне, съберете останките от нея, без да ги докосвате с голи ръце и ги хвърлете на улицата.
 
Какво не би трябвало да вършиме

Вие не би трябвало да палите магическата свещ при включено осветяване.  Желателно е по време на ритуала в къщата да бъдат изключени всички електроуреди, те отслабват силата на свещта. За да  усилите резултата, можете да повторите ритуала във всяка стая.


Карма: Защо страдат положителните хора?

 

Всички на  този свят считат, че  заслужават единствено най-хубавото. Всички  си мислят, че всичките им  дейности са безвредни, всичките им неистини са бели, а дейностите им  няма да имат отрицателно…

Цялата публикация

Психоатака и по какъв начин да се предпазите от нея

 

Психоатаката е още по-мощна от физическата!  Нейната цел е да ви унищожи душевен и да ви подчини на атакуващия! Психическото подстрекателство е един от методите на операция, сходно на внушаемост,…

Цялата публикация

Върнете на своя зложелател злото, което ви е нанесъл

 

  Основна цел в този метод  е – да върнем на врага  назад злината, която ни е нанесъл, и да си върнем назад положителното и хубавото, което е отишло от…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР