Понякога се случва на човек да му направят магия за

...
Понякога се случва на човек да му направят магия за
Коментари Харесай

Ето как да разберете, че ви е направена магия за любов!

Понякога се случва на човек да му създадат магия за обич, с цел да го накарат да обикне някого, за който съвсем не подозира, че има усеща и го възприема единствено като другар или сътрудник. Понякога такава магия може даже да скапе най-здравото и любящо семейство.

Лесно можете да разберете дали някой ви е направил магия за обич, защото признаците се разпознават елементарно и мъчно могат да бъдат сбъркани с нещо друго.

Човек, на който е направена любовна магия, става извънредно заплеснат. Той доста мъчно може да се концентрира върху работата си, невероятно му е да бъде концентриран даже по време на най-обикновен диалог.

Разсеяността и неналичието на внимание при диалог с представител на другия пол също са симптом на любовна магия. Друг правилен симптом е, че омагьосаният става нападателен и раздразним във връзка с всички, с изключение на на индивида, който му е направил магията за обич.

Раздразнителността има вълнообразен темперамент – човек ту е спокоен, ту е нервиран без причина.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Ако любовната магия е направена на някого, който има сътрудник или семейство, магията изостря различията в общуването. Човекът, на който е направена любовната магия, непрекъснато търси мотиви за скандал с половинката си. След абсурда той усеща опустошеност, без да схваща аргументите за чувството си.

Един от основните признаци на любовната магия е намаляването на половото увлечение. Омагьосаният изпитва привличане само към индивида, който го е омагьосал.

Ако са ви създали магия за обич, сънят ви ще е разрушен. Няма да се наспивате, непрекъснато ще сънувате неприятни сънища и кошмари и ще се събуждате доста пъти през нощта.

Един от признаците на това, че ви е направена любовна магия, са странните чувства в сърдечната област, изключително в случай че не страдате от сърдечни болести.

Все отново имайте поради, че даже да са налице няколко от признаците на любовната магия, може да не ви е правена такава, а да имате психически проблеми в връзките с половинката. Но в случай че всичко в фамилията върви без спънки, би трябвало да сте нащрек във връзка с любовната магия.

Източник: sanovnik.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР