Понякога се чувстваме ужасно поради различни причини: научили сме лоша

...
Понякога се чувстваме ужасно поради различни причини: научили сме лоша
Коментари Харесай

Когато ви е трудно, направете тези 9 неща

Понякога се усещаме извънредно заради разнообразни аргументи: научили сме неприятна вест, уволнили са ни, обиди, изоставили… разновидностите са доста. И вие оставате уединено с нещастието си. За да не полудеете и да се спасите допустимо най-бързо би трябвало да извършите следното. Вижте разновидностите:
1. Незабавно се обадете на някой, с цел да споделите бедата си. Най-добре на другари. Важното е да не се вглеждате в неприятното и да установите контакт с хората, които могат да ви поддържат.
2. Пийте доста вода, течности, само че не и алкохол. Много значимо предписание е да не се напивате. Алкохолът задълбочава депресията изключително в случай че комбинирана с цигари
3. Разнообразете погледа си. Човек, на който му е зле е податлив да се вглежда в една точка, във вътрешността в себе си. В такова положение той не може да се разсее и налива в себе си едни и същи негативни мисли и усеща. Излезте на открито там, където няма зрителни граници - таван и стени. Започнете да дишате надълбоко и да се оглеждате, като обръщате внимание на дребните елементи. Може да отидете и в някой магазин, където има доста хора и стока по рафтовете. Вглеждайте се в цветята, в надписите на стоките, разглеждайте всичко в детайлности. Това оказва помощ освен при стрес, само че и когато би трябвало да „ превключите “ от работата си към отмора. Впрочем, да излезеш измежду хора не значи да общуваш с тях, да бъдете измежду тях също е терапия. Ако ви е толкоз зле, че не може да излезете, направете изпитание – излезе на балкона или се приближете до прозореца – огледайте света, проследете някой облак или кола, с цел да раздвижите погледа си.
4. Повъртете в ръцете си нещо красиво и прелестно на пипане – обичана играчка, шише с парфюм, четка… Може да си повтаряте: „ Всичко е наред “, „ ще мине “, „ той е дръвник, аз съм ок “, „ аз съм най-добрият… “

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР