Понякога се чудим как Денис Теофиков на своите 20 години

...
Понякога се чудим как Денис Теофиков на своите 20 години
Коментари Харесай

Няма нищо случайно: Как славата застига Денис Теофиков? И защо го наричат българския Бийбър

Понякога се чудим по какъв начин Денис Теофиков на своите 20 години съумя да задмине по известност, участия и шлагери доста свои сътрудници, които са в жанра от десетки годии. Доказателство за това е и последният му план с Анелия, който единствено дни след премиерата му, към този момент е безспорен летен шлагер.

Виж още: БГ лято и БГ звезди - на море или на планина? Къде почиват Диляна Попова, Глория, Наум Шопов...

Каква е формулата на триумфа му? Много просто - просто не се взима за " огромната работа ". Това показа той пред микрофона на Star Reporter. Денис Теофиков гледа на себе си към момента като на момчето от крайния тъмен квартал. Що се отнася до работата му в този момент - всичко прави с кеф и предпочитание и по тази причина резултатите са налице.

Виж още: Цветелина Янева е повече от шармантна на нова фотография, приготвя изненада

Всъщност и самият Теофиков не е вярвал в личния си триумф и не е и мечтал, че песните му ще станат чак такива шлагери. За първия от тях, този с Цветелина Янева, е безапелационен, че е в случай че е бил самичък, без нея, нямало да стане шлагер. 

Виж още: Синьо лято: Есил Дюран ослепителна в секси бански, певицата е в супер форма

Как обаче Денис Теофиков става този артист? Съдба! Това е късият отговор. Иначе артистът споделя, че една вечер просто направил един live във Фейсбук. Бил вкъщи, бил по пижама и просто попял. Гледали го едвам 10 индивида, само че измежду тях бил и верният, който го поканил в студиото. Останалото, както се споделя, е история. Впрочем същата е историята и на поп артиста Джъстин Бийбър, който стана известен първо онлайн със своите осъществявания.

Виж още: 2 седмици след раждането и минус 14 кг.! Ася Капчикова се похвали с бързо възобновяване

Преди дни Денис Теофиков навърши 20 година Преди години приключи Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков ". Участвал е в музикални реалити формати, а въпросната ария с Цветелина Янева, дала му летящ старт, се появява през 2018 година

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР