Понякога съдбата ни изпраща знаци по най-неочаквания начин. Ако сте

...
Понякога съдбата ни изпраща знаци по най-неочаквания начин. Ако сте
Коментари Харесай

Тест Алиса в страната на чудесата: Изберете картинка и получете отговор на ваш въпрос

Понякога ориста ни изпраща знаци по най-неочаквания метод. Ако сте попаднали на тази публикация, това може би е знак за вас и би трябвало незабавно да прочетете посланието, което ще получите от английския публицист Луис Карол.

На 4 юли 1865 година в Англия излиза първото издание на „ Приключенията на Алиса в страната на чудесата “. Тази историята с момиче на име Алиса в основната роля стана революционна в детската литература. Героите и знаците от този разказ се трансфораха в емблеми и до ден сегашен увлекателният му сюжет към момента въодушевява режисьори, музиканти и други създатели да основават произведения, въодушевени от сюжета.

По случай 158-та годишнина от публикуването на известната история от Луис Карол сме ви подготвили тест, който да ви даде отговор на въпрос, който ви занимава сега. За да получите упътвания от Вселената, затворете очи и въображаемо задайте въпроса си. След това се вслушайте в интуицията си и изберете една от шестте картинки. Зад нея се крият откъс и съвет, който е и отговорът на вашия въпрос.

А в този момент изберете картинката, която най-силно ви притегля, а отговорът към нея вижте в нашата изложба!

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР