Понякога Рибите могат да изглеждат като хора от друга планета,

...
Понякога Рибите могат да изглеждат като хора от друга планета,
Коментари Харесай

Зодия РИБИ - 10 специфични черти от характера им

Понякога Рибите могат да наподобяват като хора от друга планета, само че замисляли ли сте се какво тъкмо ги прави толкоз разнообразни и неповторими? Вижте 10 характерни черти от характера, които са има всеки представител на зодия Риби.
 1. Имат огромно сърце
Представителите на зодия Риби са извънредно общителни и състрадателни души, които пазят в себе си доста обич, която желаят да дадат на света. Тяхното намерено сърце им разрешава да видят най-хубавото у хората и в действителност им симпатизират, без значение кои са.

 
2. За тях е по-важна вътрешната хубост
Рибите не са повърхностни същества и се интересуват доста повече от това какъв е индивидът против тях, в сравнение с по какъв начин наподобява. Те обичат да опознават хората и в случай че не им позволите да навлязат в персоналния ви свят, те бързо ще се отегчат.
 3. Изключително интуитивни, постоянно следват своите инстинкти
Рибите имат доста мощни инстинкти, които ги управляват през целия си живот. Те улавят и най-финните и незабележими за близките знаци на ориста и виждат и схващат доста повече за смисъла и повода за нещата, които се случват в живота им.

 
ВИЖТЕ СЪЩО:

 
4. Могат да бъдат същинска мистерия за близките
Родените под знака на зодия Риби са неповторими персони , които не могат да бъдат постаавени в нечии стериотип. Тяхната мистериозна страна постоянно оставя близките заинтригувани и в недоумения по какъв начин тъкмо работи мозъка на индивида Риби.

 
5. Страхуват се да не бъдат отхвърлени в любовта
Рибите жадуват за дълбока и смислена връзка, в която с колегата са същински другари. Намирането на обич обаче не постоянно е толкоз елементарно за тях. Те могат да се озоват в обстановка, в която изпитват неустановеност и боязън да не бъдат отхвърлени, което им попречи открият същинската обич.
 6. Безкрайно изобретателни и артистични натури
Характерни особености за Рибите са творчеството и оригиналността им, които са причина точно хората родени под този знак да се трансформират в огромните художници, писатели, музиканти и така нататък Те имат характерна позиция за света , която им разрешава да гледат нещата в един доста по-разчупен тип, който им служи като страховит източник на ентусиазъм.
 ВИЖТЕ СЪЩО:

 
7. Дълбоко прочувствени персони
Рибите са надълбоко прочувствени същества, които усещат всичко интензивно - както положителното, по този начин и неприятното. Настроението им може да се обърне на 180 градуса за един момент, което доста хора не схващат.

 
8. Безнадеждни романтици
Рибите са върли романтици, които обожават буйните жестове на обич и обвързаност от страна на патньора. Те обичат да се усещат специфични и мечтани, само че не са егоисти и също по този начин знаят по какъв начин да създадат обичания си благополучен.

 
9. Предпочитат качеството пред количеството
Рибите не обичат да си губят времето, пробвайки се да поддържат стотици незначими другарства и вместо това се концентрират върху подхранването на по-значими за тях взаимоотношения. Те избират да прекарват времето си с тези, които са най-важни за тях. Ето за какво те по-скоро биха имали шепа близки другари, на които знаят, че могат да се доверят, в сравнение с хиляда познати, с които съвсем не са контактували.

 
10. Понякога са извънредно нерешителни
Рибите могат да бъдат необикновено нерешителни на моменти и могат да се борят да вземат дефинитивно решение, като обмислят всичко, с цел да не създадат неверен. Понякога те могат да влудят приятелите и най-близките си с тяхната некадърност да вземат решение, само че просто такава е тяхната природа.

 
ВИЖТЕ СЪЩО:
 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР