Понякога на мъжете им е много трудно да споделят своите

...
Понякога на мъжете им е много трудно да споделят своите
Коментари Харесай

Щастливи заедно: 12 признака, че съпругът ви е щастлив в брака


Понякога на мъжете им е доста мъчно да споделят своите усеща и страсти. Един ден всичко е наред, а на идващия разбирате, че той не се усеща добре във връзката ви и желае да се разделите. 

Как да избегнете това? 

Ако мъжът ви не обича да приказва за възприятията си, само че въпреки всичко желаете да сте сигурни, че той е благополучен във връзката ви, убедете се, че следните 12 неща са на разположение. 
1. Чувства се видян и оценен
Мъжете желаят да се усещат видяни и оценени във връзката. За тях е значимо да бъде тачен техния принос и дамата да дава оценка на това, което мъжете вършат или не вършат във връзката. Затова, дами, значимо е да реагирате на дейностите на мъжа си. Покажете му, че цените неговото усърдие.
2. Чувства се сигурен да ви се довери
Да знае, че може да ви се довери без да го съдите или критикувате е движещият фактор в възприятията му към вас. Постарайте се да изградите доверие посред ви.
3. Чувства се мечтан
Демонстрирайте полово предпочитание към него. Няма по-надъхващо възприятие за мъжа от това, че дамата до него го желае. Правете похвали. Подстрекавайте го. Покажете му, че ви е влезнал под кожата.
4. Чувства се добре, когато е към вас
Ако влиза гордо на разположение с вас в ресторанта, или ви държи ръката на масата по време на вечерята, то сигурно да бъде във вашата компания му е прелестно. Отговорете уместно на тези дейности. Погалете слуха му с благи думи. Похвалете го.
5. Знае, че имате потребност от него
Разчитането един на различен е в основата на хубавичко връзка. Стига обаче тази потребност да е премерена, а не да клони към взаимозависимост. Залитането към взаимозависимост буди предпочитание за бягство от вас. Дайте му опция да диша, не го окупирайте.
6. Не се усеща високомерен от вас
В продължение на горната точка мъжете желаят да знаят, че няма да бъдат завладяни от вас. Затова бъдете деликатни и не се опитвайте да го подчините, за да не го загубите.
7. Харесва му, че поддържате външния си тип
Мъжът до вас не чака да изглеждате като кино звезда, само че грижата за външния ви тип и това, че се поддържате за него е сигнал, че ви е грижа за вас, него и връзката ви. 
8. Чувства се почитан
Любовта и уважението вървят ръка за ръка. Взаимното почитание ще увеличи самочувствието и на двамата, ще усъвършенства половия живот, ще възобнови пристрастеността сред вас. Затова омагьосвайте, възхищавайте и пленявайте с всички оръжия, които имате.
9. Не се усеща омаловажаван
Най-добре си личи дали дамите омаловажават мъжете, когато се води спор. За мъжът е значимо, когато му се карате и му вършиме забележки той да не бъде единствено клеветен и хулен, а да стане ясно в края на диалога какви са аргументите да се разстроите.
10. Може да не помни за предишното
Миналото е към този момент зад тила му. За него е значимо тук и в този момент. Не се цупи за минали връзки. По този метод вашата връзка е гъвкава и израства. Уместно би било и вие да отвръщате със същото. 
11. Знае, че е ваш приоритет
Не забравяйте да напомняте на вашия сътрудник, че той е ваш приоритет в живота. Увереността и спокойствието, че вие сте на среща, когато той има потребност от вас за него е доста значимо.
12. Приемате фамилията му
Поддържате положителни връзки с всеки член на фамилията и се забавлявате дружно. С ненаситност приемате препоръките на майка му за дома и фамилията. Когато вижда това, мъжът се усеща почитан и скъп от вас.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР