Понякога е трудно да разнообразим достатъчно своята диета. Перфектно е

...
Понякога е трудно да разнообразим достатъчно своята диета. Перфектно е
Коментари Харесай

Три салати, с които да разнообразим обяда си

Понякога е мъчно да разнообразим задоволително своята диета. Перфектно е да комбинираме обяда си със салата, само че постоянно се ограничаваме в рецептите и се стопираме на едни и същи типичен вариации. В тази публикация ви даваме три хрумвания за предписания за салата, с които да разнообразите обяда си. Те са подобаващи за всеки усет и приготвянето им е бюджетно.
Сурова салата
Продукти:
500 гр спанак
2 стръка магданоз
1 връзка копър
1 ч кисело мляко
3 с.л. зехтин
2 л. оцет
Начин на подготвяне:
Спанакът се измива и се отстраняват стъблата. Нарязват се спанакът, магданозът, копърът. Киселото мляко се разрушава и се прибавя към салата. Добавят се зехтина и оцета и се посолява на усет.

Салата от картофи
Продукти:
3 картофа
3 стръка свеж лук
2 с.л. зехтин
1 с.л. оцет
сол
магданоз
2 с.л. майонеза
Начин на подготвяне:
Картофите се сваряват във вода със сол. Изчакват се да изстинат и се нарязват на части. Лукът се нарязва и се прибавят зехтина, оцета, майонезата, магданоза и солта на усет. Всичко се разбърква.
Есенна салата
 Нейно величество Салатата! Нейно величество Салатата!
В взаимозависимост от менюто на съответния ресторант или желанията и мотива, салатите могат да се оферират в няколко подвида. Леките р...
Продукти:
1 глава целина
2 с.л. оцет, олио, сол, горчица
50 гр мариновани гъби
50 гр шунка
1 кисела краставичка
 Кои са обичаните салати на първите дами Кои са обичаните салати на първите дами
Първите дами са най-важните дами до президентите на страните. Те са със особено отношение от жителите, под непрестанен интерес от ж...
Майонеза
Пресен магданоз
2-3 картофа
Начин на подготвяне:
Картофите се варят и оставят да изстинат. Зеленчуците се нарязват и се прибавят олиото, солта, оцета, горчицата, майонезата. Всичко се разбърква. 
Надяваме се тези три предписания да ви харесат. Споделете с нас своето мнение за тях, както и ваши обичани предписания за салати. Моят персонален любимец е есенната салата поради забавната композиция от усети.  Очакваме мнението ви в мненията. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР