Понеделник, 10 януари - Добри отношения с шефоветеДнес Луната образува

...
Понеделник, 10 януари - Добри отношения с шефоветеДнес Луната образува
Коментари Харесай

Понеделник, 10 януари - Добри отношения с шефовете

Понеделник, 10 януари - Добри връзки с шефовете

Днес Луната образува секстил с Юпитер – орбитите им са ситуирани на 60 градуса една по отношение на друга, което може да повлияе позитивно на връзките ви с шефовете и властимащите.

Ще спечелите тяхното доверие, схващане, а даже и състрадание.

Онези от вас, които се занимават с парични преводи, ще могат да се похвалят с огромен шанс, тъй че дано се възползват оптимално от него.

Не на последно място денят ще е доста добър за заетите в областта на модата, дизайна и като цяло за хората на изкуството. За тях ще е в действие прозрението на Франц Кафка: „ Всеки, който резервира способността си да разпознава хубостта, в никакъв случай няма да остарее “.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , каквото и да се случва през днешния ден с вас, ще бъде единствено за положително - даже и в случай че първоначално не ви се има вяра, че е по този начин. По-късно ще го разберете – тъкмо тогава, когато е належащо.

Телци , през днешния ден всевъзможни покупки и продажби даже на най-малки материални полезности, ще изисква от вас оптималната централизация. Когато правите парични преводи, внимавайте дали дейностите ви не са в нарушаване на закона.

Близнаци , през днешния ден ви чака много чудноват ден. През първата му половина ще царува успокоение, само че през втората – очаквайте куп незабавни задания за извършване. Добрата вест е, че без значение дали ще се справите с тях или не, през днешния ден ще има с какво да се гордеете .

Раци , през днешния ден всичко зависи от това какви връзки сте построили с бизнес сътрудниците си. Ще го усетят най-много работещите в строителството и кредитирането. Ако може да ги подобрите, направете го, без да отлагате.

Лъвове , натрупали са ви се доста задължения. Бъдете доста проведени, с цел да имате време да се справите с всички тях. Вечерта си починете уместно – в противоположен случай мъчно ще съберете сили за утрешния ден .

Деви , през днешния ден ще се люшкате сред двете крайности. Рядко сте имали такива дни. Контролирайте страстите си – многото задания ще ви завъртят като във въртоп и няма да имате пред кого да ги излеете. Действайте невъзмутимо, мислете трезво – вашето неизменност е ключът към триумфа.

Везни , през днешния ден бъдете точни в ограниченията и теглилките. Всяко закъснение или забързване на осъществяването на непосредствените ви отговорности ще бъде същинско злополучие за вас. Затова бъдете деликатни и точни.

Скорпиони , забравете за известно време, че имате незавършени задания в работата - това не е основателна причина да прекарате и цялата нощ в офиса.

Стрелци , в случай че през днешния ден се скарате с половинката си, това е сигурен знак, че кариерата ви процъфтява и сте доста продуктивни в професионално отношение. Но дали шеметната ви кариера си коства да вземе в жертва красивите ви сантиментални връзки?

Козирози , през днешния ден е подобаващ ден за решение на финансови въпроси. Проучете разнообразни благоприятни условия за печелене на спомагателни средства. След като намерите някакъв добър вид за вас – не го пропускайте. Вярно, ще имате по-малко свободно време, само че парите въобще няма да са ви непотребни.

Водолеи , през днешния ден разнообразни външни внушения ще се опитат да ви отвлекат мислите от работния развой. Направете всичко допустимо, с цел да не се разсейвате прекалено много и всичките ви задължения да бъдат изпълнени в период.

Риби , вашият присъщ оптимизъм и неудържима пристрастеност към живота ще ви бъдат доста потребни. Причината е, че доста безценен за вас човек е изпаднал в тежка меланхолия и има потребност от поддръжка. Излезте дружно на открито, накарайте го да си купи нещо – развеселете го по някакъв метод. И нито дума за работа!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР