Поне засега привържениците на няма да имат възможността отново да

...
Поне засега привържениците на няма да имат възможността отново да
Коментари Харесай

Синът на Бергкамп не се оказа достоен за Арсенал

Поне към този момент последователите на няма да имат опцията още веднъж да се насладят на играта на футболист с името Бергкамп. Goal разкрива, че през предходната седмица на проби в клуба е бил синът на легендата Денис Бергкамп - Митчел. 22-годишният юноша обаче няма да подпише, откакто не е убедил в качествата си. Той работи като полузащитник и е упражнявал с отбора до 23 години, отпред на който е Стив Боулд.

Митчел е свободен сътрудник, откакто преди този момент игра за втородивизионния нидерландски Алмере Сити. Той е единствен наследник на Денис Бергкамп, като фамилията има още три дъщери.

Иначе Денис Бергкамп се трансформира в легенда на Арсенал с 423 мача в границите на 11 сезона сред 1995 и 2006 година За това време той осъществя 120 гола, помагайки за спечелването на три трофеи на Англия и четири купи на ФА. С 94 асистенции на своята сметка в Премиър лийг той продължава да държи клубния връх.

След като се отхвърли от футбола, той получи късмет да стане скаут в Арсенал, само че избра да прекара повече време със фамилията си. Все отново Денис се насочи към треньорска кариера и работи като асистент треньор в до декември 2017 година, когато бе уволнен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР