Поне за момента отборът на Академик Пловдив няма да прибегне

...
Поне за момента отборът на Академик Пловдив няма да прибегне
Коментари Харесай

Академик няма да търси заместник на Давидов

Поне за момента тимът на Академик Пловдив няма да прибегне към привличането на нов играч, който да служи като заместител на получилия тежка травма център на отбора Махмут Давидов. Това разгласи старши треньорът на пловдивчани Йордан Янков пред Sportal.bg .

Както е известно, Давидов ще бъде вън от терените до края на сегашния сезон, откакто стана ясно, че е скъсал връзка в коляното. 21-годишният баскетболист към този момент се бе утвърдил като значима фигура от пейката на Академик през сезона, като постигаше междинни индикатори от 4.9 точки и 4.8 битки в границите на 17 дуела за своя тим.

Така отборът на Академик към този момент ще разчита само на Кръстан Кръстанов и Тайлър Криймър в ядрото на подкошието си. 

Съставът на Янков продължава да води гневна борба за осмото място в класирането с тима на Ямбол, като кръг преди края на второто завъртане пловдивчани са девети с баланс от 6-13, до момента в който ямболии са осми със 7-12. В идващия рунд, който се явява финален за разпределянето на местата за Купата на България, Академик приема ЦСКА, до момента в който Ямбол се изправя против Черноморец в зала " Диана ".

Снимка: Балкан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР