Поне това, което аз разбрах, е следното: - Прокуратурата не

...
Поне това, което аз разбрах, е следното: - Прокуратурата не
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Прокуратурата прикрива премиера, а не го оневинява

Поне това, което аз разбрах, е следното:
- Прокуратурата не знае кой е направил фотосите в спалнята на премиера;
 Прокуратурата: Видеозаписът и фотосите от вкъщи на премиера са манипулирани Прокуратурата: Видеозаписът и фотосите от вкъщи на премиера са манипулирани
От прокуратурата оповестиха резултатите от инспекцията за това кой е снимал в спалнята на премиера. Военноокръжна прокуратура ще проверява...
Нямам визия какъв брой хора влизат в спалнята на премиера — единици, десетки или хиляди — само че би трябвало самият господин Борисов да спомага в стесняването на кръга от дами. Плюс това, самият Борисов приказва по този начин, като че ли има поради съответна “госпожа ”, във Facebook.
" - Прокуратурата не може да откри дали парите в чекмеджето са подправени или истински;
По принцип, парите имат серийни номера. Не съм Хорейшо и нямам познанието да бъда Хорейшо, само че не е ли най-лесно да се видят тези номера? Ако има банкноти с такива номера, значи са същински. Ако няма, значи са подправени.
И даже и да са подправени, това не е ли също закононарушение?
- Прокуратурата не знае дали тези кюлчета са златни. Определено наподобяват на златни. Доколкото знам, кюлчетата също имат номера и са вероятни за следене.
 Николова: Докато сте сами у дома и гледате още веднъж Сам у дома се сетете, че ви се подиграват Николова: Докато сте сами у дома и гледате още веднъж " Сам у дома " се сетете, че ви се подиграват
Общинският консултант Стела Николова направи апел в обществената мрежа Facebook. Докато сте сами у дома и гледате още веднъж " Сам у дома " по прочие..
Тоест, от всестранното и обективно следствие не се е схванало и не се знае нищо. Ама нищо.
Поне у мен остана чувството, че прокуратурата прикрива премиера, а не го оневинява.
В същото време сме били очевидци с каква лекост, с каква проява и с каква интензивност на медийната машина прокуратурата повдига обвинявания.
Вижте, ясно е, че се прикриват. Хубаво ще е обаче да не го вършат толкоз безочливо — имам вяра, че не всички в тази страна сме затъпели до степен, до която на ГЕРБ и прокуратурата им се желае.
Не може нищичко да не си схванал и да определяш нищичкото ти като “обективно ”. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР