Поне що се отнася до жените, той хич не си

...
Поне що се отнася до жените, той хич не си
Коментари Харесай

Внимание, мацки! Григор Димитров се пусна по бельо

Поне що се отнася до дамите, той никак не си поплюва и често-често провокира женското внимание. Повод за усмивка и палави мнения измежду дамите дава последната му фотосесия, с която популяризира долни дрехи. Прочута френска марка го употребява като модел още преди месеци, с цел да презентира спортните си дрехи.

Ангажиментът на Гришо обаче май прерасна в нещо надалеч по-секси и предизвикателно от спорта. Последните му фрагменти по рекламата го показват по стилни черни боксерки да вземем за пример и несъмнено насочват погледа към мъжкото му достолепие. Предвид показаното Григор Димитров по никакъв начин не може да се назова комплексиран мъж и май в действителност разполага със сериозен пакет.

Кадрите привлякоха погледите на дамите, несъмнено, и палави мацки май завидяха на някогашните му любовници. Тенисистът е измежду най-атрактивните мъже в родния тенис и постоянно се изявява с участия в знакови шампионати. Знойни моделки, певици и прочие предизвикателни дами топлеха леглото му и въпреки всяка от връзките му да имаше опцията да прерасне в брак, до това не се стигна. Днес Григор Димитров се е фокусирал върху кариерата си и поради секси фотосите очевидно не се стеснява да бъде и модел на долни дрехи. За наслада на ценителите на съвсем голите мъжки тела!

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР