Поне 15 души, които са се регистрирали за делегацията на

...
Поне 15 души, които са се регистрирали за делегацията на
Коментари Харесай

Саудитска делегация на климатичната конференция включваше недекларирани служители на петролна компания, казва организация с нестопанска цел

Поне 15 души, които са се записали за делегацията на Саудитска Арабия на климатичната конференция COP28 в Дубай, наподобява са недекларирани чиновници на саудитската държавна петролна компания компания, съгласно изследване на екологична организация с нестопанска цел.

Саудитска Арабия, вторият по величина производител на нефт в света, беше една от главните страни, които се опълчиха на нападателния ангажимент за последователно унищожаване на изкопаемите горива в Съединени американски щати Водена от нациите среща на върха. Саудитска Арабия и други огромни народи производителки на нефт обичайно имат власт в анулацията на евентуални съглашения за понижаване на петрола, газа и въглищата, които при изгаряне предизвикват изменение на климата.

Тази година обаче договарящите отидоха в в допълнение време преди одобряване на съглашение, което приканва за преход далеч от изкопаемите горива за първи път, макар че критиците споделят, че то е цялостно с малки врати.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР