Поне 12 души са починали, а 56 са били ранени

...
Поне 12 души са починали, а 56 са били ранени
Коментари Харесай

Жесток инцидент в Русия, има много жертви и ранени

Поне 12 души са умряли, а 56 са били ранени при детонация на бензиностанция в град Махачкала, в Южна Русия, заяви ТАСС, цитирайки изказване на пресслужбата на министерството на опазването на здравето на съветската Република Дагестан.

„ Според наличната към този миг информация са починали 12 души, в това число две деца, а 56 души са ранени, в това число 13 деца ", се споделя в изказването.
-->
Избухналият пожар, обхванал повърхност от 500 кв. метра, към този момент е овладян, показва ТАСС.

Причините и характерът на гърмежа на бензиностанцията се прецизират. Мястото на първичния гърмеж се намира против бензиностанцията, заяви пред публицисти ръководителят на Дагестан Сергей Меликов.

„ Причините и характера на гърмежа са в развой на определяне. Мястото на първичната детонация е било против бензиностанцията, откъдето е последвало запалване и пожар ", сподели той.

На мястото на случая в Махачкала дойде съветският заместник-министър на опазването на здравето Виктор Фисенко, показва ТАСС.

Специален аероплан на министерството на изключителните обстановки на Русия с здравно съоръжение на борда е подготвен да излети за Махачкала, с цел да докара тежко потърпевши при гърмежа хора в московски лечебни заведения ", уточни министерството в канала си в Телеграм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР