Помощта за бизнеса заради Covid-19 ще изтече, когато бъдат премахнати

...
Помощта за бизнеса заради Covid-19 ще изтече, когато бъдат премахнати
Коментари Харесай

Франция: До края на ковид ограниченията ще подкрепяме бизнеса

Помощта за бизнеса поради Covid-19 ще изтече, когато бъдат отстранени противоепидемичните ограничавания, сподели в петък френският министър на стопанската система Брюно льо Мер, представен от БНР.

" Ще запазя цялата финансова помощ за засегнатите браншове, до момента в който се съблюдават здравните ограничения “, добави Льо Мер.

Късно нощес министър председателят Жан Кастекс разгласи, че някои Covid ограничения ще бъдат анулирани през февруари.
От 2 февруари Франция стартира да облекчава ограниченията против ковид
От 2 февруари Франция стартира да облекчава прогресивно рестриктивните мерки, въведени поради COVID-19. Това разгласи френският министър председател Жан Кастек...
Прочети повече
" Тази изключителна коронавирусна вълна не е завършила, само че имам вяра, че мога да ви кажа, че обстановката стартира да се развива по-благоприятно “, сподели той пред кореспонденти.

Носенето на маски навън ще спре да бъде наложително от 2 февруари. След това, на 16 февруари ще отворят още веднъж нощните клубове, ще могат да се организират и концерти с правостояща аудитория, а потреблението на храна и питиета ще бъде позволена на спортни и културни събития и в градския превоз.

Новината за разхлабване на ограниченията идва, откакто френският Сенат утвърди новия набор от ограничения на президента Еманюел Макрон, който включва доказателство за имунизация за всеки на възраст 18 или повече години, с цел да се влезе на публични места.

От понеделник ще влезе в действие имунизационният Covid документ, който ще размени досегашния зелен документ.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР