Помощникът на Димитър Димитров - Петър Колев, говори след дербито

...
Помощникът на Димитър Димитров - Петър Колев, говори след дербито
Коментари Харесай

Помощникът на Херо: Стана английски мач! Това беше полувремето на Шверчок

Помощникът на Димитър Димитров - Петър Колев, приказва след дербито с ЦСКА-София, извоювано от Лудогорец с 3:2 в Разград.

" Стана вид британски мач. Благодаря на играчите, че откриха сили да извърнат два пъти развоя на мача и да го завоюват. Бяхме стимулирани, някои от момчетата бяха пренавити. Тази преднина от шест точки ще ни даде убеденост до края. Трудно се играе, когато ти вкарат гол през второто полувреме с единствения си удар и след наша групова неточност.

Футболистите обаче не се предадоха, с страст, с плам реализираха поврат. През седмицата имахме тактическа подготовка, играхме с двама нападатели, това не беше ново за момчетата. Всеки, който влезе, има качествата да играе. Днес това бе полувремето на Шверчок. Винаги е неприятно, когато старши треньорът го няма на пейката, само че в кръга на шегата ние сме привикнали с това.

За Анисе първичните информации са за много тежка травма. Мисля, че му предстоят тежки месеци, дано тази победа е за него! Този мач ни дава добър психически задатък, само че нищо не е решено. Тази победа е доста добра, само че предстоят още сложни мачове ", сподели асистентът на Херо. Първа лига 2 кръг, петък 6 април  Лудогорец 3:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР