Помощник-учителка от САЩ прави секс с един от учениците си

...
Помощник-учителка от САЩ прави секс с един от учениците си
Коментари Харесай

Омъжена даскалица прави секс с 16-годишен ученик, а после горчиво съжали

Помощник-учителка от Съединени американски щати прави секс с един от учениците си и в този момент ще лежи в пандиза, написа Erie Times-News.
По данни на изданието, омъжената 46-годишна Алиша Гейтс от Норт Ийст, Пенсилвания, е правила секс два пъти с момчето, което към този миг било на 16 години.
Връзката им почнала през юни 2019 година и завършила през януари 2020-а.
Двамата се сношавали на разнообразни места, в това число и в дома, в който дамата работела като гледачка на кучета.
Първоначално Окръжният съд я осъдил на затвор за период от шест месеца до две години. По-точна присъда ще бъде избрана по-късно.
Съдията споделя, че Гейтс може да получи до 14 години затвор за съблазняване и обезчестяване на малолетен, само че прокуратурата смекчи условията за присъдата, защото обвинената е признала виновността си изцяло, разкаяла се е и непринудено е минала курс от година и половина за лекуване на полови разстройства.
В съда Гейтс избухнала в сълзи, извинила се на жертвата и околните й, както и на брачна половинка и децата си, които опозорила с дейностите си.
За аферата в полицията подал сигнал бащата на момчето, откакто попаднал в телефона му на чатове с госпожата. А когато го той конфискувал, Гейтс му дала различен, с цел да могат да продължат да си поддържат връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР