Помощник-треньорът в ЦСКА Анатоли Нанков говори пред медиите, вместо Стойчо

...
Помощник-треньорът в ЦСКА Анатоли Нанков говори пред медиите, вместо Стойчо
Коментари Харесай

Нанков: Който не може да носи отговорност, няма място в ЦСКА

Помощник-треньорът в ЦСКА Анатоли Нанков приказва пред медиите, вместо Стойчо Младенов,. Бившият футболист на "червените " призна, че нищо не се е получило за тима от "Българска войска " в неделния следобяд, само че призна, че който не може да носи отговорност, няма място в тима от Борисовата градина.

"Загубени две точки, не се получи нищо през днешния ден. Изключително едва се представихме, проспано първо полувреме, опитахме се да реагираме след почивката, само че не се получи. Нервите у футболистите пристигнаха от това, че не се получаваха нещата. Нищо не се получи от това, което бяхме възнамерявали. Накрая ситуацията на Бисмарк го видяхте, това приказва красноречиво за напрежението. Можехме да победим, само че можехме и да загубим мача. За Славия би трябвало да променим на 100% всичко, би трябвало ни настъпателност и да се върнем на правилния път ", стартира асистентът на Стойчо Младенов.

"В ЦСКА постоянно би трябвало да приказваме за купа, няма по какъв начин да приказваме за друго. Нищо не е свършило. Който не може да носи отговорност и не приказва за купа, значи не е за ЦСКА. Не виждам по какъв начин може в ЦСКА да не се приказва за купа. Фалстарт е, би трябвало да си го признаем. Четири точки не са малко, само че не са и доста. Всичко може да се случи. Надявам се да излезем от този срив в първия мач и да върнем положителното въодушевление у футболистите ", съобщи Нанков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР