Поморие. Постиженията на Клуб по спортни танци (КСТ) Поморие“ бяха

...
Поморие. Постиженията на Клуб по спортни танци (КСТ) Поморие“ бяха
Коментари Харесай

Бургас: Постиженията на КСТ „Поморие“ бяха отличени в доклад на Българската федерация по спортни танци

Поморие. Постиженията на Клуб по спортни танци (КСТ) „ Поморие “ бяха отличени в отчет на Българската федерация по спортни танци, оповестиха от пресцентъра на Община Поморие . Клуб по спортни танци „ Поморие ” е измежду безспорните водачи в годишния отчет на Българската федерация по спортни танци. Признанието е резултат освен от високите достижения на двойките, само че и с помощта на забележителните организаторски умения, които треньорският състав и екипът на Община Поморие показват през последните години.
Съгласно показаните в отчета индикатори, проведените през 2018 година Държавно състезание „ Купа България ” и Открит народен шампионат „ Купа Поморие ” са били измежду най-престижните и оспорвани надпревари в календара на федерацията. По мотив събитието в града са гостували 350 двойки, борещи се за Купите, още над 200 състезатели – участници в състезанието „ Изгряващи звезди ” или повече от 900 публично регистрирани състезатели.
„ Щастлив съм, тъй като по брой участници водим даже интернационалните шампионати, извършени в огромните градове на страната. През 2019 година навършваме 13 години и ще дадем всичко от себе си, с цел да притеглим в Поморие още повече танцьори на шампионата през май ”, разяснява един от треньорите на клуба Никола Абрашев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР