Поморие. Конкурсът Кмет на годината 2018 удостои кмета на Поморие

...
Поморие. Конкурсът Кмет на годината 2018 удостои кмета на Поморие
Коментари Харесай

Бургас: Кметът на Поморие Иван Алексиев е сред победителите в престижния конкурс „Кмет на годината 2018”

Поморие. Конкурсът „ Кмет на годината 2018 ” удостои кмета на Поморие Иван Алексиев с отличие в категория „ Видеонаблюдение и сигурност ” оповестиха от пресцентъра на Община Поморие . На публична гала в НДК бяха наградени спечелилите в състезанието „ Кмет на годината 2018 “. Сред имената на огромните призьори още веднъж бе и това на кмета на Община Поморие Иван Алексиев. Авторитетната конкуренция с онлайн гласоподаване се провежда за шеста поредна година от портала Kmeta.bg, който деликатно следи работата на всички 265 общини на територията на България. Стотици хиляди консуматори гласоподаваха, давайки оценка на своите градоначалници в 10 разнообразни категории. Кметът Иван Алексиев получи забележителна част от вота в категория „ Видеонаблюдение и сигурност “, което го изведе до финала на оспорвания конкурс. Инвестираните през 2018 година време и средства, ориентирани към повишение сигурността и спокойствието на територията на общината, бяха високо оценени. С помощта на оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014-2020 година бяха актуализирани постройките на Полицията и Пожарната в Поморие, а със средства от общинския бюджет беше внедрена нова „ интелигентна ” система за изцяло видеонаблюдение и Районното полицейско ръководство се снабди с съвременен анализатор Dräger DrugTest 5000, улавящ съществуването на осем наркотични субстанции в човешкия организъм.
„ За всеки един кмет е доста значима сигурността и спокойствието на неговите съграждани. За нас сходна премия е огромно самопризнание, защото с построяването на тази неповторима система за видеонаблюдение, ние осигуряваме спокойствието и сигурността на нашите съграждани, нашите посетители и туристи. Благодаря на уредниците на състезанието, на премиера Бойко Борисов, по тази причина че персонално инспектира и даде доста висока оценка на системата ни за видеонаблюдение, на сътрудниците които построиха системата и несъмнено на всички, които са дали своят вот за нас. Тази премия е за всички поморийци, те я заслужават ”, сподели кметът Иван Алексиев, приемайки оценката, връчено от режисьора Николай Илиев.
Церемонията по награждаване на най-успешните кметове бе почетена от редица специфични посетители – представители на Народното събрание, държавното управление, Европейската комисия, Европейския парламент, държавни институции, публични организации и представители на бизнеса.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР