Помолих министър Стоянов да подготви доклад с искане за смяна

...
Помолих министър Стоянов да подготви доклад с искане за смяна
Коментари Харесай

На практика министърът не работи с него... Махат главния секретар на МВР

" Помолих министър Стоянов да приготви отчет с искане за промяна на основния секртар на Министерство на вътрешните работи. "

Това призна министър председателят Николай Денков, който приказва след срещата със службите през днешния ден.

" Има и вътрешен проблем в Министерство на вътрешните работи. Има няколко групи обстоятелства, които демонстрират, че има проблем с организацията вътре в министерството. И тези проблеми са свързани с отговорността на основния секретар в Министерство на вътрешните работи - сподели той.

На процедура министърът не работи с него, тъй като няма доверие и счита, че има проблеми във връзка с организацията, които са се случвали, преди да встъпи в длъжост този екип на Министерство на вътрешните работи ", разясни Денков.

Петър Тодоров би трябвало да бъде освободен с декрет на президнта Радев. Но той е " завещание " точно от неговото последно служебно държавно управление.

Той показа пред медии 4 точки, посредством които да се усъвършенства координацията сред службите, прокуратурата, КПКОНПИ.

Очаквайте детайлности
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР