"Помня предишните избори какво направиха с мигрантите в Харманли, "Овча

...
"Помня предишните избори какво направиха с мигрантите в Харманли, "Овча
Коментари Харесай

Борисов: Аз не спирам строежи, моята роля е на модератор

"Помня предходните избори какво направиха с мигрантите в Харманли, "Овча купел ". Това е една тематика, даваща опция на доста политически обединения да се закачат с нея и да се закачат за мен ", разяснява министър председателят Борисов напрежението в Габрово, представен от Канал 3

"Докато траеха тези договаряния през вчерашния ден, организирах доста диалози и с Каракачанов, и пратих Дончев като някогашен кмет там. Хора с присъди условни, с такова минало видно от записа, наличен за всички се е получило по този начин. Чувството за правдивост на хората там. Габрово е прекрасен град, цех след цех се строи и това довежда вътрешна миграция на хора, търсещи прехранване. Роми там работят с машини за кабели за "Мерцедес ", които се изнасят в Европа. Дончев е там, с Младен Маринов пратихме и жандармерия, с цел да се пази успокоение. Тези отговорни лица без значение от какъв генезис са - наказване. Има ли избори етническото напрежение се подвига. Възложил съм на Маринов да направи оценка ", сподели министър председателят.

Борисов не подмина и свадите с евтините жилища, поради които заваляха куп оставки, главно от фрагменти на неговата партия ГЕРБ.

"Сега щом ревизират на всички жилища, къщи, тераси, виждате, че на всички места, според от това какво искаш да тълкуваш, може да намериш всякаква информация. Аз съм упълномощил на Горанов да изследва австрийския и немския модел. Ако имаше система, нямаше да има въпроси.

От 6-7 претенденти за министри или зам.-министри, сега в който се спра на него, идва и вика: Знаеш ли, че майка ми и татко ми, и кака ми е направил една договорка, дали няма да се прегледа по неприятен метод ", добави министър председателят.

"Чух концепцията президента да назначава, а не Народното събрание. Направете един опит, направете по този начин и дайте 3 часа на българските медии да го видят този човек. Ако удържи на инспекцията, съм подготвен на диалог, който и да е. Нека дадат оферти ", сподели Борисов.

"Другите партии виждате, те ги плюят, а те с чадър вървят. В ГЕРБ се подават оставки, всички тези хора и те имат фамилии. Това е голям стрес за всички. Хората с по-лабилна душeвност не могат да устоят на това напрежение. То е непрестанно отвред.

Относно постройката "Златен век " в София, до прекъсването, на чиито градеж се стигна след намесата на премиера той съобщи:

"Аз не спирам градежи, моята роля е да се опитам да спомагам проблем да бъде решен. Оттам нататък институциите работят. Ние сме правова страна, не мога да кажа този градеж спрете, моята роля е на модератор сред няколко институции ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР