Помните ли страхотните слънчеви дни, когато морето ни беше до

...
Помните ли страхотните слънчеви дни, когато морето ни беше до
Коментари Харесай

Гаджето на Лъчо от СкандаУ - за кофти решенията досега: "Вещества", Слънчака, бивши и кофти компании

Помните ли страхотните слънчеви дни, когато морето ни беше до колене? Става въпрос за времето, когато завършихме гимназия и си мислехме, че светът е наш. Точно към тези дни се върна Ралица, нежната половинка на Лъчо от СкандаУ, която си спомни грандиозните нелепости, които е правила в тези дни.

Снимките нагоре са на 10 година, когато таман е приключила гимназията и е предстояло кандидатстване в университета. " Първо лято на Слънчака. За цялостен живот ще бъда признателна, че нищо неприятно не ми се случи, макар че бях пъклен наивна и изобщо не бях готова за всички “изкушения ” и рискове на живота. В такива обстановки се вкарвах това лято, че ви е бедна фантазията… и в случай че тогава съм ги приемала като на смешка, в този момент с ръка на сърцето мога да кажа, че съм била пъклен глупава, макар че живеех с илюзията, че всичко знам ", показа тя.

Виж още: Капитонова отново скандализира: Рускинята не стопира да се хвали, че има чистачка в дома си

Въпреки че Ралица не разкри кои са тъкмо тези тъпотии (макар че намекна), приканва всички ни да пазим живота си и да бягаме от " субстанции ". " Няма смисъл; не се занимавайте с някогашни или гаджетата на ваши познати. На никого не дължите нищо, с изключение на на себе си ", безапелационна е инфлуенсърката. 

А по какъв начин да разпознаем една тъпа концепция? Ами, доста е просто, счита Ралица - просто в случай че нещо ви се коства рисково, значи е точно такова.

Изображение: https://www.instagram.com/rali.q/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР