Помните ли Румънеца и Енчев?! Че кой може да забрави

...
Помните ли Румънеца и Енчев?! Че кой може да забрави
Коментари Харесай

5 години не са си проговорили: Енчев се разплака в ефир и поиска прошка от Румънеца!

Помните ли Румънеца и Енчев?! Че кой може да не помни хитовите им " Аспарух в шатрата ", " Моята жена ", " Пипни ме тук " и всичките им шлагери, които подвигаха на крайници мало и огромно... После те се разделиха, само че никой и до през днешния ден не знаеше, че не са се виждали и не са разменяли и една дума цели... пет години! Да, пет години.

Това признаха двамата през днешния ден при Сашо Кадиев и Деси Стоянова като взривиха ефира с общественото си помиряване. Явно двамата са съумели да се помирят авансово, като пристигнаха да оповестят, че още веднъж се събират и ще вършат части. Но пред камерите предишното ги застигна и го удариха на усеща, напълно непринудено.

Нещо повече - Енчев даже се разплака и не скри сълзите си като помоли Румънеца да му елементарни. Стана ясно, че таман той е бил повода за жестокото смразяване сред двамата и то е било обвързвано с пари. " Не желая да приказвам за тези неща, тъй като това беше неуместно, откровена тъпота и нещо, от което постоянно ме е било и ще ме бъде позор ", призна Енчев.

Двамата споделиха, че най-вече ги е гняв, че децата им не се познават поради дрязгите на родителите им. Нещо, което се зарекоха, че няма да позволяват повече. Дано!
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР