Помните ли Митака от култовия сериал София ден и нощ?

...
Помните ли Митака от култовия сериал София ден и нощ?
Коментари Харесай

Актьор от София ден и нощ и фолкдива се разделят

Помните ли Митака от паметния сериал " София денонощно "? Истинското му име е Кристиан Кирилов, а през 2019 година той се ожени за фолпевицата Джулия на обилна гала.

Стана ясно, че от много време двамата не са дружно и са в развой на бракоразвод. Не излиза наяве дали разводът им към този момент е формален, или към момента не, само че прави усещане, че и двамата са заличили всички свои сватбени фотоси в обществените мрежи. 

                             

" Няма нито друга жена, нито различен мъж намесени. Причината е несходство в характерите, както постоянно става. Просто не успяхме да се напаснем и взехме решение, че е по-добре да се разделим и всеки да поеме по своя си път ", споделя Кристиан и прецизира: " Не търсете под вола теле. Разделени сме от дълго време, просто в този момент го разбирате. Съвсем обикновено е да излизам аз с други дами, тя - с други мъже. Въпреки това сме в прелестни връзки. Джулия е супер готин човек ". 
                             

По време на брака си те се пробваха и да работят дружно, като даже записаха няколко дуетни песни, само че кариерата на Кристиан като артист несъмнено не потръгна и той се отдръпна от това занятие. Самата Джулия също има креативен застой, най-вероятно поради персоналните неволи.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР