Помните ли манекенката Ирена Милянкова, която нашумя с две неща

...
Помните ли манекенката Ирена Милянкова, която нашумя с две неща
Коментари Харесай

Помните ли бившата на Чолата - многодетната Ирена Милянкова?!

Помните ли манекенката Ирена Милянкова, която нашумя с две неща - връзката си със скандалния Росен Чолов - Чолата, на който роди 4 деца и фактът, че през по-голямата част от времето правеше единствено това - раждаше.

Освен четирите деца от Чолата, Ирена Милянкова за нула бройки роди още две - този път на идващия си мъж - брокера Никола Чолаков, с който се ожениха в Гърция пред няколко години.

Навремето още медиите на няколко пъти разделяха Ирена и Никола, а след това тя изчезна и за много дълго се покри от публичния живот у нас. Затова и в този момент не можем да твърдим сигурно, че Чолаков още е част от живота й, само че сме сигурни, че в него има мъж.

Мъж, на който Милянкова пред дни благодари за поддръжката в... образованието й. 37-годишната Ирена се похвали, че се е дипломирала в Софийския университет и към този момент е експерт по " Специална педагогика ". Решението й за компетентност извенада мнозина, тъй като тази просвета се занимава с проблематични и даже умствено недоразвити деца, само че очевидно Милянкова я влече.

" Сигурно желае да оказва помощ на хората след всички ужаси, които изживя като млада с Чолата и неговите прост*тутки ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Ирена Милянкова Росен Чолов Чолата Никола Чолаков Чолата ражда деца
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР