Помните ли Линдзи Лоън? Актрисата бе сред най-знаковите тийн звезди,

...
Помните ли Линдзи Лоън? Актрисата бе сред най-знаковите тийн звезди,
Коментари Харесай

Линдзи Лоън: Животът след наркотиците и алкохола

Помните ли Линдзи Лоън ? Актрисата бе измежду най-знаковите тийн звезди, с помощта на функциите си във филми като „ Капан за родители “, „ Шантав петък “ и – несъмнено, „ Гадни девойки “ . От 2007 нататък обаче Линдзи стартира да притегля внимание не с креативните си планове, а поради проблемите си с опиатите, написа каналът  на във vbox7.

След редица обществени арести, включващи корист с алкохол и други субстанции, както и неколкократен престой в рехабилитационни клиники, през 2014 звездата сама призна в „ Шоуто на Опра Уинфри “, че е била наркозависима. По същото време тя се реалокира в Дубай, където пребиваваше до 2021, и изчезна съвсем напълно от медиите.
                 

2022 обаче се оказа годината на Линдзи, която се завърна с две непредвидени вести: че се е омъжила и че работи по нов филм. През юли бе сватбата на актрисата с финансиста Бадер Шамас , който тя срещнала в Дубай през 2020. По мотива звездата разгласява сантиментален кадър на двамата в Instagram: „ Аз съм най-щастливата жена на света, “ написа тя. „ Не мога да допускам, че си мой брачен партньор, всяка дама заслужава да се усеща по този начин всеки ден от живота си. “
                 

За историята на двамата не се знае доста с изключение на, че Линдзи наподобява си пада по финансисти. Преди няколко години тя бе сгодена за съветския магнат Игор Тарабасов , само че връзката им се оказа проблематична: „ Игор пиеше прекалено много и се държеше като подлудял, “ показа звездата пред вестник Mail on Sunday през 2016, откакто в медиите излязоха  папарашки фотоси на това по какъв начин двамата се бият. „ Искрено го обичах и се надявах нещата да се получат, само че за жалост не стана. “ За благополучие, наподобява бракът ѝ с Бадер е доста по-щастлив.

Що се отнася до професионалното ѝ завръщане, тази Коледа ще можем да гледаме Линдзи в сантименталната комедия „ Falling for Christmas “ по Netflix. Това е първата основна роля на актрисата от повече от десетилетие, а почитателите се развълнуваха и от новината, че тя работи по още два плана за стрийминг платформата. Във „ Falling for Christmas “ звездата влиза в ролята на капризна милионерска наследница, която губи паметта си в резултат на ски случай и стартира до развива усеща към локалния хижар, който се грижи за нея.
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР