Помните ли интервюто на живо по BBC, в което две

...
Помните ли интервюто на живо по BBC, в което две
Коментари Харесай

Бащата, прекъснат от децата си в интервю на живо, показа колко са пораснали те

Помните ли изявлението онлайн по BBC, в което две деца и майка им се появиха в кадър и разсеяха интервюирания си татко? Видеото се популяризира скорострелно в обществените мрежи. Братът и сестрата, които станаха известни, откакто провалиха интервютона татко си преди шест години, се появиха още веднъж, вечепораснали.

През 2017 година Робърт Е. Кели – професор по политически науки в Националния университет Пусан,участва в изявление онлайн за Би Би Си за импийчмънта на южнокорейския президент Пак Гън Хе, когато тогава 4-годишната му щерка Марион, а след това9-месечният му наследник Джеймснеочаквано влязохав домашния му офис, напомня People.

Докато изявлението течеше, Марион танцуваше в стаята и си играеше с играчка.А татко й се опитваше да я държи на разстояние. След товамалкият Джеймс се претърколи на проходилката и за финалмайкатанахлув стаята, до момента в който изявлението към момента се организираше.

Този скъп миг, който към този момент има54 милиона гледания в YouTube, приключи с опрощение на Кели, защото децата му към момента се чуваха иизвън стаята.



Празнувайки шестата годишнина от изявлението, в Туитър Кели даде настояща информацияза фамилията си, като шеговито се назова „ таткото на Би Би Си “.

„ Хората постоянно питат мен и брачната половинка ми какво е да станеш ненадейно прочут в интернет. Предимно беше занимателно, а от време на време и необичайно “, показа Кели година след изявлението през2017г.

„ Тъй като работата става по-гъвкава заради смарт телефоните, супер леките преносими компютри, облака и така нататък, тя от ден на ден ни следва вкъщи “, добави Кели.

„ Върша огромна част от работата си от домашния си офис, в това число множеството от телевизионните ми изяви. Много от мненията, които получихме, бяха от родители, които са имали сходни прекарвания, като да вземем за пример да се заключват в банята, с цел да не могат децата им да прекъсват изявление. "

„ Тези реакции бяха позитивни и съпричастни.Бяхме доста трогнати от тях “, показа той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР