Помните ли едрогърдата готвачка Андреа Аксе от последния сезон на

...
Помните ли едрогърдата готвачка Андреа Аксе от последния сезон на
Коментари Харесай

Пари и пак пари: Какво се случва с горещата Андреа Аксе от Hell's Kitchen

Помните ли едрогърдата готвачка Андреа Аксе от последния сезон на Hell's Kitchen? Помните я, не се правете (мъжката половина), тъй като тя мъчно се не помни.

Мацката отпадна в средата на сезона, само че пък съумя да завоюва много почитатели и обожатели. Тогава Аксе обаче си имаше гадже и въобще не обръщаше внимание на мъжкото внимание. Е, мацката може и да си още с българина, само че не качва нищо за персоналния си живот сега.

Виж още: Сбъдната милионерска фантазия: Светлана Гущерова сподели коледното си имение

Нидерландката се прочу не толкоз с кулинарните си умения, които са факт, а с предизвикателните фотоси в нета. На доста от тях Андреа е в ролята на сексуален модел на долни дрехи, само че това са дребни детайлности. Аксе бе изтрила част от фотосите си, само че напоследък е почнала още веднъж да предизвика с палаво наличие.

Виж още: Генчо от Игрите разкри тайната: Ето по какъв начин мачото поддържа тяло на гръцки Бог без да гладува

Мацката наподобява се е уредила сносно и печели хубави пари, тъй като е почнала лично кулинарно предаване. Не сме гледали нито един епизод от шоуто, само че пък сме сигурни, че има добър рейтинг и интерес от страна на рекламодателите. 

Виж още: Нова обич в " Един за различен ": Ето коя риалити звезда най-накрая загърби бившия 

Андреа се е захванала съществено с кулинарните си планове, еротичните фотосесии и инфлуенсърска активност в Instagram. Готвачката бе изчезнала от нета, само че напоследък се завърна удърно, показвайки обилните си форми, а ние нямаме нищо срещу да ги следим всеки ден.

Преди време учени откриха, че мъже с високо кръвно би трябвало да гледат дами с огромни гърди, тъй като по този начин им се смъквало.

Виж още: Това са най-хубавите сериали на 2022 година съгласно премиите " Златен глобус "

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР