Помните ли частта на Amazon в Prime Day, когато Motorola

...
Помните ли частта на Amazon в Prime Day, когато Motorola
Коментари Харесай

Честно казано, не мога да повярвам, че флип телефоните Motorola Razr са толкова евтини преди Черния петък

Помните ли частта на Amazon в Prime Day, когато Motorola Razr Plus имаше впечатляваща отстъпка от $200? Е, Черният петък към този момент срами тази договорка, тъй като Motorola има някои сладки предложения за най-новите си флип телефони, от Razr Plus до най-новия Razr (2023), които се оферират единствено за $499!

Точно по този начин, можете да получите сгъваем телефон за по-малко, в сравнение с ще платите за множеството други телефони с Android. Средният клас Motorola Razr (2023) преди малко получи понижена цена, което е изненадващо, защото телефонът не е бил на пазара доста дълго, най-малко в Северна Америка. Обикновено относително налични $699, в този момент е с $200 отстъпка, което е просто полуда за сгъваем.

Центърове за покупко-продажби Черен петък на Android Central:
| | | | |

Motorola Razr (2023) :

Motorola Razr (2023) е страховит сгъваем запалител, в случай че се интересувате от формата фактор, само че не желая да разходвам ръка и крайник. Той има страховит екран, огромна батерия и комфортно дребен покривен екран за бързи взаимоотношения, а телефонът разполага с доста комфортно покритие от веганска кожа, което се усеща по-превъзходно, в сравнение с е телефонът в реалност.

Сравнение на цените: Най-добра покупка – $499,99 Преглед на договорката

Razr (2023) към този момент беше най-евтиният сгъваем телефон, който можете да закупите в Северна Америка, само че тази договорка за Черен петък покачва цената до нови дълбочини. Времето ми с телефона беше най-вече позитивно и той в действителност демонстрира какво е допустимо от „ наличен “ сгъваем телефон, нещо, което Samsung наподобява незаинтересовано да ни даде скоро. Покритието от веганска кожа се усеща ужасно, животът на батерията е много порядъчен и получавате чист програмен продукт с някои хубави елементи на Motorola.

Среден клас Razr (2023) не е неприятен и си коства повече от един взор тази цена. Но в случай че желаете нещо малко по-здраво, има и сладка договорка за Motorola Razr Plus, която в никакъв случай не съм предполагал, че ще видя тази година, намалявайки цената с колосалните $300!

Да, прочетохте това тъкмо. Вместо да хвърли хиляда пари за този впечатляващ сгъваем телефон, Motorola предлага Motorola Razr Plus единствено за $699. Това е същата цена, която бихте платили за по-конвенционален телефон, намиращ се някъде на линията сред това, което бихте платили за флагман от невисок клас и телефон от междинен клас от висок клас. Всъщност Razr от междинен клас (2023) нормално се продава на дребно за $699, тъй че знаете, че това е кражба, когато можете да закупите водещата версия на същата цена.

Motorola Razr Plus:

Motorola Razr Plus е един от обичаните ни сгъваеми телефони, тъй като схваща какво значи да си флип телефон. Въпреки това, при $999, това не е напълно на ниска цена. За благополучие, Motorola ви разрешава да намалите няколкостотин $, като я свалите до най-ниската й цена досега.

Сравнение на цените: Най-добра покупка - $699,99 Вижте договорка

Motorola Razr Plus е моят всекидневен драйвер от стартирането на пазара и не съм спрял да го обичам. Големият покривен екран е превъзходен за потребление, позволявайки ви да отваряте множеството приложения, да вършиме селфита, да гледате видеоклипове и доста други, без да отваряте телефона. И е задоволително моден и неповторим, че телефонът сигурно ще притегли вниманието. Не мога да ви кажа какъв брой пъти хората идват при мен, с цел да разясняват какъв брой е страховит.

Не мога да препоръчам повече този телефон, а $699 е в действителност добра цена за един от най-хубавите флип телефони, които ще бъдат пуснати през 2023 година

Казвал съм го преди и ще го кажа още веднъж, в този момент е идеалният миг да си купите флип телефон. Разбира се, в случай че към момента не сте продавали флип телефони, можете да разгледате тези други предложения на Motorola за Черен петък, защото съм сигурен, че ще намерите нещо, което да погъделичка телефона ви.

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР