Помните ли актрисата Джилиън Андерсън, която стана звезда с ролята

...
Помните ли актрисата Джилиън Андерсън, която стана звезда с ролята
Коментари Харесай

Агент Скъли живее в прокълнати къщи

Помните ли актрисата Джилиън Андерсън, която стана звезда с ролята си на сътрудник Скъли от " Досиетата Х "? В персоналния си живот тя непрекъснато усеща към себе си паранормални наличия, с каквито й се постановяваше да се сблъсква и в сериала.

Освен в зелените човечета, актрисата има вяра и в привиденията, в прераждането на душите. " В предишните ми животи съм била и мъж, и жена. А по какъв начин съм си спомнила тези неща и в чия кожа съм се чувствала най-добре, ще си остане моя загадка ", отсича Джилиън пред американското онлайн издание " Аномалия ".

Андерсън живее във Ванкувър в къща, в която усеща, че има духове. Тя вика парапсихолог. Оказва се, че преди стотици години на същото място е било остаряло индианско гробище. И под къщата на сътрудник Скъли е заровено цяло племе.

Джилиън усеща враждебни сили и в мезонета си в Лондон. Домът е освен цялостен с духове, само че и е и анатемосан. Докато населява мезонета, артисичната й кариера е в застой, два пъти я ограбват, скапва сватбата с тогавашното си гадже Джулиън Озън.

Търпението й свършва, когато пада без причина от стълбата сред двата етажа. В болничното заведение си дава обещание да се избави от прокълнатия мезонет и го продава. След което нещата в живота й стремително потеглят нагоре.

Джилиън Андерсън родила първото си дете след предсказанието на гадателка. По време на фотосите на " Досиетата Х " тя се среща с художника на декорите Клайд Клотц. Женят се след 2 месеца на Хавайските острови. В края на първия сезон на сериала, стара жена се приближава до сътрудник Скъли и едвам докосвайки ръката й, споделя " Ти си бременна. Ще родиш момиче ".

Тогава Джилиън даже не месли за бебе. Актрисата не помни за врачката. А след няколко седмици на профилактичен обзор схваща, че в действителност е бременна. Ражда момиче.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР