Помните, че “Биволъ” и Е-вестник направиха експертиза на снимките от

...
Помните, че “Биволъ” и Е-вестник направиха експертиза на снимките от
Коментари Харесай

Поли Паунова: Версията на Борисов за снимките от спалнята му не е логически издържана

" Помните, че “Биволъ” и Е-вестник направиха експертиза на фотосите от спалнята на Борисов. Преди ден от изявлението пред ФАЦ стана ясно, че министър-председателят знае коя е българската Мата Хари, тъй като тя влезнала у тях (без багажът ѝ да бъде тестван от НСО), до момента в който той давал изявление, напомня журналистката Полина Паунова във " Facebook ".

“Според откритото от Биволъ и Е-вестник по този начин наречената Мата Хари е направила фотосите на 25 септември 2017 г в 15:18:23 ч., както и 9 секунди по-късно: 15:18:32 ч.

Има и друга фотография, правена на 12 декември 2017 година в 14:19 ч.

Има и фотоси от 4 януари 2019 година в 16:24 часа.
След като по думите на Борисов “по това време е давал интервю”, може би е добре да посочи в кой от всички тия дни е давал изявление и на кого, че нещо не откривам изява на премиера?
Най-близкото, което съумявам да намеря е, че на 22 декември 2017 година Борисов е бил посетител в Панорама, изявлението е записано в неговия кабинет, а водещият Бойко Василев споделя в ефир, че диалогът се е провел по-рано същия ден (т.е. 22 декември, петък).

Та, може ли да разберем кое е изявлението, което Борисов е дал, с цел да знаем има ли правота в детайлите, които популяризира или не... Ако няма: наподобява цялата версия става логичен неиздържана...
Затова: в случай че намерите изявление в тия дати (и в тия часове с период 15 мин) - апелирам, кажете. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР